Proteini za mišice in gainerji: trgovina s kakovostno športno prehrano

Proteini za mišice so zelo priljubljen dodatek prehrani vseh športnikov in skoraj ni posameznika, ki še ne bi slišal za njih. Najboljši proteini za povečanje mišične mase so whey proteini oziroma proteini sirotke v prahu. Whey proteini so popolnoma naravni, saj so izdelani iz kravjega mleka, in sicer s posebnim postopkom. Poleg proteinov pa obstaja še veliko športne prehrane oziroma izdelkov, ki vam lahko pomagajo pri povečanju mišične mase in ohranjanju telesa v formi. Ne veste, kaj je bolj primerno za vas, gainerji ali proteini? Vas zanima tudi naša ostala športna prehrana? Proteini, aminokisline, maščobe, gainerji in OH, nadomestki obroka, pre-workout izdelki, vitamini in izvlečki, ploščice in geli - vse to obsega naš prodajni asortima.

Gainerji ali proteni? Izberite kar vse v enem!

Proteini za mišice whey oziroma proteini za povečanje mišične mase so med najbolj priljubljenimi in prodajanimi izdelki pri nas. Za uživanje se ne odločajo samo športniki, vse več posameznikov je namreč prepoznalo številne koristi jemanja proteinov. Med priljubljeno športno prehrano so poleg proteinov tudi gainerji in OH. Če niste prepričani, kateri izdelki vam bolj ustrezajo, gainerji ali proteini, lahko sedaj dobite vse v enem. Predstavljamo vam odličen izdelek ALL IN ONE GAINER, ki vsebuje kar 40 % proteinov (60 g v enem odmerku). Odlični proteinski formuli so dodane še ostale snovi: BCAA, glutamin, kreatin, arginin in beta alanin, ki ponujajo najboljše rezultate pri pridobivanju mišične mase. Ker je na trgu veliko izdelkov športne prehrane, prednjačijo pa predvsem proteini sirotke v prahu, je včasih težko izbrati najbolj primerne.

gainerji ali proteini

Zakaj je sirotka najboljši protein za mišice?

Sirotka že dolgo časa velja kot najboljši oziroma najbolj optimalen vir beljakovin za rast mišične mase. To pa zato, ker ima izmerjeno najvišjo biološko vrednost vseh beljakovinskih virov na svetu. Ne le, da je so beljakovine sirotke dokazano najboljši proteini za mišice, dokazano vpliva na imunski sistem, preprečuje izgubo kostne mase, izredno hitro se absorbira v kri in ima dober vpliv na splošno počutje. Če iščete najboljše proteine, izberite whey. Če pa ste še vedno v dvomu, ali gainerji ali proteini, izberite vse v enem.

Proteini za rast mišic in oblikovanje telesa?

Beljakovine so osnovni gradniki mišičnega tkiva in igrajo ključno vlogo pri oblikovanju mišic in ohranjanju lepe postave. Dovolj velik vnos beljakovin oziroma proteinov bo pripomogel k boljši regeneraciji vaših mišic po telesni aktivnosti, prav tako pomaga pri grajenju in ohranjanju mišične mase ter oblikovanju telesa. Whey proteini tudi uspešno preprečujejo katabolizem oziroma razgradnjo mišične mase. Do katabolizma pa pride, ko v telo ne vnašamo dovolj beljakovin in aminokislin. Preden se odločite za jemanje proteinov ali gainerjov, dobro preučite navodila in se držite priporočenih dnevnih doz. Količina beljakovin, ki jih posameznik potrebuje, je odvisna tudi od telesne teže, spola, vašega cilja in aktivnosti, s katero se ukvarjate.

proteini za povečanje mišične mase

PRODAJA PROTEINOV V TRGOVINI THE NUTRITION

Proteinski praški za pripravo okusnih napitkov

Proteini se nahajajo v različni hrani, predvsem v živilih, kot so meso, ribe, jajca, skuta, mlečni izdelki, stročnice, oreški itd. Če želite doseči prave rezultate in vaš zastavljen cilj, morate izbrati kakovostne proteine oziroma beljakovine s popolno aminokislinsko sestavo. Beljakovine živalskega izvora imajo visoko biološko vrednost in so v primerjavi z beljakovinami rastlinskega izvora bolj kakovostne in učinkovite. Včasih je samo hrana premalo za vidne rezultate. Za to pa so tu proteini za mišice. Proteinski praški niso kemija, kot to mislijo mnogi posamezniki. Proteini za rast mišične mase so popolnoma naraven izdelek, ki je popolnoma varen za uživanje. Pripravite si okusen beljakovinski napitek in uživajte v njem brez slabe vesti. Vaše mišice vam bodo zagotovo hvaležne! Več nahttp://www.the-nutrition.com/