Proteini - najboljša trgovina z izdelki za povečanje mišične mase


Proteini trgovina NutritionProteini v trgovini se mnogokrat izkažejo kot najboljša izbira. Ker gre za beljakovine, torej organske molekule, ki so osnovna gradbena enota vseh telesnih celic (vsebujejo jih organi, tkiva in druge telesne komponente), jih moramo nujno vnesti v telo s pomočjo prehrane, nekatere izmed njih pa naše telo proizvaja kar samo. Proteine je v trgovini s športno prehrano smiselno kupiti takrat, kadar jih z običajnim načinom prehranjevanja v telo ne vnesemo dovolj, oziroma je naš namen povečanje mišične mase/regeneracija mišic. Največ beljakovin vsebujejo mleko, sir, jogurt, jajca, meso, ribe in morski sadeži, fižol, leča, orehi, lešniki in drugi oreščki. Trenutno lahko v prodaji trgovine The Nutrition najdete proteine za povečanje mišične mase in za oblikovanje lepe postave, tako za moške, kot za ženske. Če želimo uspešno pridobivati mišice in imeti športno postavo, potem je seveda potrebno poskrbeti za dovolj visok vnos beljakovin v telo. Proteine iz trgovine The Nutrition uporabniki najdejo na spletu, kot tudi na 13 prodajnih mestih v Sloveniji - v Mariboru, Slovenski Bistrici, na Ptuju, v Celju, v Kranju, Domžalah in Ljubljani, v Čatežu ob Savi, v Ribnici in v Kopru.


Kateri proteini so na voljo v trgovini?


V ponudbi trgovine je mogoče najti različne vrste in pestre okuse proteinov za povečanje mišične mase. Trenutno najbolj prodajani so THE Amino Whey - gre za visoko-odstotne proteine iz kar 86% čistih beljakovin katerim so še ekstra dodane aminokisline, manj kot 1g ogljikovih hidratov in maščob, poskrbljeno pa je za slasten okus po vaniliji, ledeni kavi, banani-jagodi, beli čokoladi, Jaffi, gozdnih sadežih, Snickersu, čokoladi, kremnem piškotu ali Bounty-ju. Odlični so tako za povečanje mišične mase, kot tudi za dieto oziroma za po treningu ali kot nadomestek obroka. V trgovini boste poleg The Amino Whey proteinov našli tudi druge, uporabniki pa v svojo nakupovalno košarico zelo radi dodajo še čisti 100% kreatin, BCAA razvejane aminokisline in mešalnik, namenjen mešanju najrazličnejših športnih napitkov, vključno s proteini iz trgovine.


Po njih ne posegajo samo športniki...


Napačno prepričanje mnogih je, da po proteinih v trgovini posegajo samo športniki, saj je sicer beljakovine mogoče pridobiti iz prehrane. Njihov namen ni le povečanje mišične mase oziroma regeneracija mišic, temveč postati del zdrave in uravnotežene prehrane aktivnih ljudi, ki jim je mar za svoje zdravje. Proteini iz trgovine so v zadnjih nekaj letih postali zelo priporočen vir beljakovin, saj omogočajo hiter in enostaven vnos kakovostnih beljakovin v telo tudi takrat, kadar nimamo časa za pripravo zdravega obroka. Kadar smo lačni, zelo radi zaidemo v trgovino ali celo kakšen avtomat in tako posežemo po nezdravih prigrizkih, s katerimi pa lakote ne potešimo dolgotrajno. Za proteine iz trgovine to ne velja. Priprava je hitra in enostavna, obrok pa je lahko zelo slasten, če izberemo okus, ki nam ustreza.

Proteini za povečanje mišične mase cena


Športna prehrana - kjer najdete vse na enem mestu


Za vse športnike, rekreativce in ljudi, ki si želijo zdravega življenjskega sloga, je poskrbljeno v prodaji trgovine The Nutrition. Poleg kakovostnih proteinov so vam na voljo tudi drugi artikli, kot so zdrave maščobe, gainerji, nadomestki obrokov, ploščice in geli, vitamini in izvlečki ter drugi. V mesečnih znižanjih pripravljamo akcije, v katerih so artikli znižani tudi za 40%. Ne glede na to, ali je vaš cilj povečanje mišične mase, ali si želite bolj zdravega življenjskega sloga, ali pa preprosto iščete nekaj, s čemer boste izboljšali svoje počutje, boste med artikli zagotovo našli pravi izdelek zase. Ne spreglejte top 10 prodajanih izdelkov, na katere prisegajo naši uporabniki. Obiščite nas na spletu oziroma v kateri koli izmed poslovalnic po Sloveniji!

PROTEINI BTC

GAINERJI IN OH