Beljakovinski napitki, ki jih dobite pri nas so izdelani iz kvalitetnih sestavin

Beljakovinski napitki The Nutrition so kvalitetni in izdelani iz preverjenih sestavin. V naši spletni trgovini in v fizičnih trgovinah širom Slovenije najdete zelo veliko ponudbo prehranskih dopolnil, ki so narejena v EU. Naša ponudba zajema: proteine, aminokisline, ogljikove hidrate in gainerje, maščobe, pre – workout izdelke, nadomestke obroka, vitamine in izvlečke ter ploščice in gele. Izbirate lahko med kvalitetnimi izdelki, ki vam bodo pomagali oblikovati telo.

Whey beljakovinski napitki za hujšanje so najbolj učinkoviti pri uporabi pred ali po treningu

Beljakovinski napitki se med seboj razlikujejo glede na namembnost in vir beljakovin. Glede na to, da niso vsi proteinski pripravki enaki, je dobro vedeti katere pripravki morate uporabljati v določenem času. Whey protein, protein, milk protein, rice protein, kazein, whey isolate imajo skupnega le to, da vsi vsebujejo beljakovine. Whey oziroma sirotkine beljakovine so najboljše beljakovine, ki se pridobivajo iz sirotke in so na tržišču najbolj zastopane. Whey proteini so tudi dobri beljakovinski napitki za hujšanje. Hitra absorpcija, visoka biološka vrednost in visok delež BCAA aminokislin so njihove največje prednosti. BCAA aminokisline so ene izmed esencialnih aminokislin, ki so pomembne za regeneracijo telesa, preprečujejo pa tudi katabolizem oziroma razgradnjo mišične mase. Whey proteini so najboljše beljakovine pred treningom in po treningu zaradi odličnih absorpcijskih lastnosti. Sirotkine beljakovine delimo na: whey koncentrat, whey izolat in whey hidrolizat.

THE Casein PuddingThe whey

Kazein je beljakovinski napitek s počasno absorpcijo, uporablja se kot obrok pred spanjem

Kazein je mlečni protein, ki ga odlikuje počasna absorpcija, kar zagotavlja počasen prehod aminokislin v kri. To pomeni, da je vaše telo dlje časa oskrbovano z aminokislinami. Daljše sproščanje je glavni razlog, da v telesu ne pride do razgradnje mišične mase. Uporabljate ga lahko kot nadomestek obroka čez dan ali pa ga uporabljate kot obrok pred spanjem. Z njim lahko pripravite tudi zdrave sladice. Dva kvalitetna predstavnika kazeina sta OSP Casein in THE Casein Pudding. THE Casein Pudding so beljakovine v prahu, ki omogočajo optimalen izkoristek in počasno absorpcijo, izboljšujejo kvaliteto spanja, povečujejo mišično maso, preprečujejo razgradnjo mišic in omogočajo potrebno regeneracijo. Sirotka od vseh beljakovin v prahu najhitreje zagotovi hrano mišicam, vendar pa se ravno tako najhitreje odstrani iz vašega telesa. Če želite telo ohranjati v konstantnem stanju mišične rasti, morate zagotoviti v vašem krvnem obtoku čim večjo količino aminokislin. Sirotka je nepogrešljiva za telo neposredno po telesni vadbi, ko pa želite telesu postopno skozi cel dan dovajati aminokisline pa je zagotovo prava izbira kazein. Z uporabo sodobne tehnike ultrafiltracije in brez uporabe kemikalij smo ustvarili THE Casein Pudding, ki so beljakovine v prahu. Izdelek vsebuje najboljše mlečne peptide, ki pospešujejo mišično rast in ugodno vplivajo na vaš imunski sistem. V želodcu se kazein zadržuje veliko dlje časa kot ostali beljakovinski viri kar pomeni, da postopno sprošča v krvni obtok glavne gradnike mišičnih vlaken. Posledično zmanjšuje lakoto zaradi česar ga uvrščamo med anti katabolne izdelke. Študije so pokazale, da kazein s postopnim sproščanjem ostane v telesu do 7 ur zaradi česar je lahko vaš idealen obrok pred spanjem.

Beljakovinski napitki, ki so mešanice proteinov lahko predstavljajo nadomestni obrok

Proteinske mešanice so beljakovine v prahu, ki vsebujejo različne vire proteinov kot so sirotka, kazein, hidrolizirani goveji proteini ali drugi viri. Za te beljakovinske napitke je značilno, da imajo različen prehod aminokislin v krvni obtok. Nekateri proteini kot na primer whey proteini se sproščajo hitro, drugi viri kot na primer kazein pa imajo počasnejši prehod v krvni obtok. Takšen beljakovinski napitek lahko uporabite kot nadomestek obroka čez dan ali pa kot napitek po telesni vadbi. Naš izdelek All in 1 PROTEIN ima večnamensko uporabo, vsebuje pa različne kvalitetne vire proteinov. Če ne uživate živil živalskega izvora ali pa vam telo ne dopušča uživati mlečnih izdelkov, je prava izbira rastlinski proteinski pripravek. Vir proteinov teh izdelkov je soja, riž, grah ali konoplja.