Beljakovine v prahu za po treningu - najbolj prodajani okusi

Beljakovine v prahu so nepogrešljiv pripomoček vsakega športnika. So idealna rešitev za obdobje po treningu, ko so v mišicah nastale mikropoškodbe. Vnos je sicer možen z običajno prehrano, vendar je v primeru aktivnejše vadbe potrebno razmisliti o beljakovinah v prahu, ki so znane po hitri absorpciji in po svoji neverjetni učinkovitosti. Na trgu je trenutno ogromna izbira beljakovin v prahu različnega izvora, ki prihajajo iz soje, graha, oreščkov, riža, žitaric in drugih virov, poleg tega pa imamo možnost izbirati med najrazličnejšimi okusi. Pri tem je pomembno, da izberemo tiste z najvišjo kakovostjo. Pri izbiri pravih morajo biti še posebej pozorni posamezniki z alergijami, preobčutljivostjo na laktozo in vegani. Obstaja ogromno pripravkov, ki ne vsebujejo laktoze in glutena, zato vsakdo zlahka najde tisto pravo ponudbo zase. Bodybuilderji proteine že vrsto let uporabljajo pred treningom in po treningu, med ljudmi pa so postali priljubljeni šele v zadnjih nekaj letih. Uporabljajo jih tako profesionalni športniki, kot tisti, ki si želijo bolj aktivnega življenja, izgube odvečnih kilogramov ali pa preprosto iščejo način za hitro pripravo okusnega obroka. Na eni strani imamo torej sirotkine beljakovine v prahu, na drugi pa proteine rastlinskega izvora. Sami se odločimo, katere bomo izbrali, vendar pa moramo pri nakupu zahtevati le najboljše. Kljub temu, da je okus zelo pomemben, so pomembne tudi druge lastnosti pripravkov za po treningu. Izberemo tiste, ki bodo dolgoročno prispevali k boljšemu zdravju in dobremu počutju.

beljakovine po treningu

Beljakovine v prahu, odlične za pridobivanje mišične mase in izgubo odvečnih kilogramov

THE Amino Whey so ene izmed najbolj priljubljenih beljakovin v prahu za po treningu, ki so na voljo v trgovinah The Nutrition. Imajo ekstra dodane aminokisline, vsebujejo pa manj kot 1 g ogljikovih hidratov in maščob. Imajo slasten okus, idealne pa so tako za pridobivanje mišične mase, kot tudi za izgubo odvečnih kilogramov. Ker so THE Amino Whey beljakovine v prahu na voljo v toliko različnih okusih, vsak posameznik hitro najde okus, ki mu najbolj ustreza. Za vse, ki iščejo popoln nizkokaloričen dietni obrok z beljakovinami in vlakninami, je na voljo X3M DIET meal, ki ne vsebuje nasičenih maščob, sladkorja in glutena.

Zakaj se odločiti za nakup beljakovin v prahu za po treningu?

Kdor išče pomoč pri izgradnji mišic ali izgubi odvečnih kilogramov, lahko poišče rešitev v kakovostnih beljakovinah v prahu za po treningu. Na spletni strani The Nutrition se trudijo, da da portal ponuja različne oblike vadbe ter veliko nasvetov o pravilni prehrani. Tako nam poleg možnosti nakupa beljakovin v prahu po konkurenčnih cenah nudijo vrhunske nasvete iz prve roke, ki jih potrebujemo za dosego cilja, ki si ga zastavimo.

VSE O SIROTKINIH (WHEY) BELJAKOVINAH

Prebrodimo krizo in poiščimo motivacijo za trening

Z beljakovinami v prahu pred treningom je doseganje cilja mnogo preprostejše. Z vprašanjem katere izbrati se lahko obrnemo na strokovnjake s trgovine The Nutrition, ki vedo, katere vrste pripravkov poznamo in kdaj jih je smiselno uporabljati. Poleg treba je potrebno poudariti, da je treba pripravke uporabljati dolgoročno in redno, dokler ne dosežemo zastavljenega cilja. Najbolj zastopane na trgu so zagotovo tiste iz sirotke, ki imajo visok delež BCAA aminokislin (esencialne aminokisline) in so pomembne za regeneracijo telesa. Poleg tega preprečujejo razgradnjo mišične mase. Uporabljamo jih po treningu, ker so znane po zelo hitri absorpciji, kljub temu pa jih je mogoče uporabiti tudi zjutraj ali tekom dneva. Vsi, ki si želite kvalitetnih beljakovin v prahu, poiščite svoje v spletni trgovini ali v kateri koli izmed poslovalnic po Sloveniji. Zagotovljeno odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

beljakovine pred treningom