Old School Protein: novost v ponudbi THE Nutrition!

Blagovna znamka Old School Protein je relativno mlada in je na trgu športne prehrane prisotna komaj dve leti. Do sedaj jo je bilo mogoče kupiti le v Avstriji, Nemčiji in Švici, sedaj pa jo lahko kupite tudi v Sloveniji. THE Nutrition predstavlja novost v ponudbi športne prehrane, saj je v letošnjem letu postal uradni zastopnik za prodajo te blagovne znamke v Sloveniji.

Kvalitetni izdelki brez zaščitenih formul in dodanih arom

Old School Protein izdelki so kvalitetni, saj vsebujejo čisto surovine, nimajo nobenih zaščitenih formul, prav tako nimajo dodanih arom, polnil ali drugih primesi. Ravno zato so Old School! Omenjena blagovna znamka ponuja visokokakovostne izdelke in zagotavlja čistost surovin s kontroliranim poreklom iz Evropske Unije. THE Nutrition je v svojo ponudbo dodal naslednje izdelke:

  • Old School Protein WHEY CONCENTRATE (1000 g), ki vsebuje čisti sirotkin koncentrat s kar 82 % deležem proteinov oziroma beljakovin.
  • Old School Protein WHEY ISOLATE (1000 g), ki vsebuje čisti sirotkin izolat z 93 % deležem beljakovin.
  • Old School Protein WHEY HYDROLISATE (1000 g), ki vsebuje izključno in samo sirotkin hidrolizat. Omenjen izdelek sodi v absolutno najvišji rang proteinskih pripravkov.
  • Old School Protein CASEIN (750 g) vsebuje čisti kazein, ki zagotavlja postopno sproščanje beljakovin do 7 ur.
  • Old School Protein BCAA (1000 g): pripravek vsebuje čiste BCAA aminokisline, ki so učinkovite pri preprečevanju razgradnje mišične mase, povečujejo mišično maso ter pomagajo telesu pri kurjenju telesne maščobe.
  • Old School Protein Glutamine (1000 g) vsebuje čisti L-glutamin, ki pospešuje regeneracijo, preprečuje katabolizem in učinkovito pomaga pri dvigu rastnega hormona GH.
  • Old School Protein Aroma (50 ml): naravna aroma v tekočini z dodanim sladilom sucralosa. Arome so na voljo v 9 različnih okusih. Priporočilo ekipe THE Nutrition in Old School Protein je, da v en beljakovinski napitek dodate 8 do 12 kapljic, odvisno od intenzitete okusa, ki jo želite doseči.

Old School Protein

Prehransko dopolnilo Old School Protein končno v Sloveniji

Dolgo smo čakali na ta trenutek in sedaj je prišel. Novost v ponudbi THE Nutrition je obnorela mnoge fitnes navdušence. Široka paleta izdelkov Old School Protein omogoča, da vsak najde nekaj zase. Proteinski pripravki se namreč razlikujejo po namenu uporabe. Old School Protein WHEY CONCENTRATE je odličen po napornem treningu, saj se hitro absorbira v telo. THE Nutrition ekipa opozarja tudi, da je najbolj optimalno, da proteini oziroma beljakovine prehajajo v naše telo postopoma, zato je odlična izbira za to kazein.