Proteini BTC Ljubljana


Proteini BTC Ljubljana: proteini shop The Nutrition je trgovina s kakovostno prehrano za športnike, tiste, ki se borijo z izgubo maščobe, ter ostale, ki si le želijo nekoliko več vitalnosti. Na voljo je širok spekter izdelkov, med katerimi boste gotovo našli tudi takšne, ki bodo ustrezali prav vam, ob pestri izbiri in ugodnih cenah pa ponujamo tudi akcije za člane. Včlanite se lahko v trgovini s proteini v BTC-ju, v drugi proteini trgovini po Sloveniji ali preko spletne strani podjetja The Nutrition.

NUDIMO TUDI RAZLIČNE VRSTE AMINOKISLIN


Kaj ponujajo proteini trgovine

Proteini trgovine še zdaleč ne ponujajo le proteinov, so pa ti gotovo med najpogosteje izbranimi izdelki, po katerih ne posegajo le športniki, temveč vsi, ki imajo občutek, da jim primanjkuje beljakovin ali bi radi izgubili nekoliko maščobnega tkiva na račun proteinov in tisti, ki bi želeli mišicam pomagati pri rasti.
V The Nutrition, trgovini s proteini v BTC-ju, lahko izbirate med več sklopi, razdeljenimi po namembnosti. V naši trgovini s proteini so na voljo:

  • izdelki za hujšanje, med katerimi so fat burnerji ali topilci maščob, blokatorji ogljikovih hidratov, dietni nadomestki obroka različnih okusov, dietne beljakovinske palačinke, dietne ploščice, izdelki z zelenim čajem in L-karnitinom ter drugo,
  • v trgovini s proteini v BTC-ju The Nutrition lahko izbirate med izdelki za pridobivanje mišične mase: gainerji, proteini sirotke, ostalimi beljakovinami, pospeševalci testosterona in rasnega hormona, napitki za učinkovitejši trening in boljšo izrabo energije, aminokislinami v prahu, BCAA, kreatinom in drugimi izdelki,
  • v naši trgovini s proteini so na voljo izdelki za regeneracijo. Ponujamo: izotonične napitke, napitke, ki vsebujejo ogljikove hidrate in beljakovine, vitamine in naravne izvlečke, minerale in izdelke proti krčem, ki se lahko pojavijo po intenzivnem treningu, aminokisline, izdelke za zdrave sklepe, pa tudi energijske gele in ploščice ter hrano, ki pomaga pri regeneraciji (organska masla iz oreščkov, organsko kokosovo maslo in drugo),
  • v zadnji sklop izdelkov, ki jih ponujamo v naši trgovini s proteini (v trgovini s proteini v BTC-ju, drugih in na spletu) pa spadajo izdelki za vitalnost, ki so namenjeni vsem, ki morda potrebujejo več energije. V tem sklopu omogočamo prodaja proteinov za moč, mineralov, vitaminov, aminokislin za boljši imunski sistem (glutamina), arganina za boljši pretok krvi v mišice in organe, antioksidantov, izdelkov, ki izboljšajo delovanje jeter in možganov ter produktov za zašito sklepov ter večji libido.
  • Vse izdelke si lahko ogledate na naši spletni strani ali nas obiščete v trgovini s proteini v BTC-ju in drugje po Sloveniji.

Proteini BTCTrgovine s proteini na različnih lokacijah


Zakaj po proteine v BTC?

Odgovor, zakaj po proteine v BTC, je kot na dlani - velik trgovski center je priročen, tako da za obisk naše trgovine s proteini in ostalimi prehranskimi izdelki ne zapravljate časa, saj lahko nakup opravite kar mimogrede. Trgovina s proteini v BTC-ju pa je priročna tudi v vsakem vremenu, tako da ni potrebno skrbeti zaradi mraza, vročine, dežja, snega ali vetra. Trgovina s proteini v BTC-ju je prav tako ena izmed večjih, kar pomeni, da dobite na enem mestu vse, kar potrebujete.


Ostala prodajna mesta s proteini

Za vse, ki ne živijo v Ljubljani ali se ne gibajo v bližini naše trgovine s proteini v BTC-ju, pa so na voljo tudi druga priročna prodajna mesta. Proteini in drugi izdelki so tako na voljo tudi v Kopru, Ribnici in Kranju, naše trgovine s proteini se nahajajo v Domžalah, Celju, Brežicah in Slovenski Bistrici, trgovini s proteini pa imamo tudi v Mariboru in na Ptuju. Če vam nobena lokacija ne ustreza ali si želite udobnega nakupa z naslanjača, pa obiščite našo spletno proteini shop, kjer lahko v miru pregledate vse izdelke in preverite sestavine, saj smo vsem produktom dodali natančen opis.
Za več informacij se lahko obrnete na strokovnjake v trgovini s proteini v BTC-ju in na drugem prodajnem mestu ali nas kontaktirate preko elektronske pošte in telefona.