S proteini v prahu do sanjske postave, zdravega življenja in vitalnosti

Neslutene možnosti za telo, ki ste si ga vedno želeli, se vam odpirajo z našimi proteini v prahu. Beljakovine (iz angleščine: proteini) so namreč temeljni sestavni deli mišic, zato so najbolj pomembni dejavniki za rast mišic in oblikovanje postave pri obeh spolih. Vsaka želja po rasti in večanju mišične mase in športni postavi vodi preko zadostnega vnosa beljakovin. Pri tem so nepogrešljivi proteini v prahu, ki jih z uspehom razvijamo pri THE Nutrition. Z našimi osebnimi izkušnjami in rezultati jamčimo vaš uspeh z našimi proteini različnih okusov.

proteini - različni okusi

Izbirajte med proteini osmih okusov: najbolj priljubljeni so proteini vanilija arome

Uspeh vaše vadbe je odvisen od vloženega truda in vaših naporov, veliko pa tudi od vnosa prehrane v telo oz. dopolnil vaši prehrani. Opažamo namreč, da se večina ljudi prehrane za dosego želenega cilja pri hujšanju, pridobivanju mišic ali športnem udejstvovanju sprva ne loti optimalno, saj morda nimajo dovolj znanja ali pa se ne znajdejo med preobsežnimi informacijami na spletu. Pomembno je izbrati prehrano in dopolnila, ki pripomorejo k vašemu cilju. Naši proteini v prahu so izdelani posebej za to, njihovo učinkovitost pa jamčijo naši ambasadorji, med katerimi so številni športniki in osebni trenerji. Proteine v osmih okusih dodajte jedem, za katere najdete recepte v naših brezplačnih revijah ali na spletni strani. Na voljo imamo tudi manjša pakiranja za pokušino. Boste tudi vi najraje posegli po proteinu z okusom vanilije?

Planiranje vadbe za optimalne rezultate vključuje proteine pred ali po treningu

Športniki vedo, da uspeh ni odvisen le od trenutka, temveč je to trdo delo in vsakodnevni vložen trud, ki se obrestuje na dolgi rok. Ravno zato naš pristop ne poudarja le kratkoročnih zmag. Del doseganja rezultatov je tudi pravilen vnos dodatkov, zato priporočamo proteine različnih okusov pred ali po vadbi glede na zaželeni cilj. Med našimi izdelki boste našli številne produkte za izgradnjo mišične mase, ki so vam na voljo na spletnem portalu in v 10 prodajnih mestih širom po Sloveniji. Izberite med »gainerji«, ki pomagajo hitro in učinkovito pridobiti mišice, whey proteini in drugimi. Naša lastna zgodba in dvanajst let uspeha nas motivirajo, da vsak dan zagotavljamo uporabnikom le najboljše.

proteini pred ali po treningu

VEČ O SIROTKINIH (WHEY) PROTEINIH

Tudi po vadbi vadba - mišicam samo najboljše s proteini za regeneracijo mišic

Po napornem treningu svojim mišicam privoščite rezultate in jim zagotovite najboljšo hrano z našimi proteini v prahu. Med našimi izdelki najdete napitke za kakovostno regeneracijo mišic, izotonične pijače, napitke iz ogljikovih hidratov in proteinov, vitamine in drugo. Poleg izdelkov vam predlagamo tudi celostni dostop, ki si ga zagotovite s članstvom v našem klubu. Tudi brez njega pa lahko dostopate do našega spletnega portala, kjer najdete vse informacije in številne nasvete. V naši ekipi so strokovnjaki, ki vam svetujejo in vam odgovorijo na vsa vprašanja. Pridružite se številnim, ki nam zaupajo ter spremenite svoje življenje z drugačnim pristopom do telesa še danes.