Whey proteini poskrbijo za pridobivanje in ohranjanje mišične mase

Whey proteini oziroma sirotkine beljakovine so na našem tržišču najbolj zastopane. Njihova največja prednost je visoka biološka vrednost in hitra absorpcija. Izdelki THE Nutrition imajo visoko vsebnost esencialnih BCAA aminokislin, ki odlično poskrbijo za obnavljanje telesa, prav tako pa preprečujejo razgraditev mišične mase. Vsak proteinski napitek, ki smo ga razvili v našem podjetju, ima svojo namembnost, saj se med seboj razlikujejo glede na vir beljakovin. Zato je dobro vedeti kateri pripravki se uporabljajo v določenem času. Whey proteini so zaradi absorpcijskih lastnosti primerni za uporabo po treningih ali pa pred treningi zjutraj oziroma tekom dneva. Uporabo zvečer pred spanjem vam odsvetujemo. 

Whey proteini v obliki koncentrata vsebujejo celoten spekter sirotkinih mikrofrakcij

Sirotkin koncentrat vsebuje 75 - 80% beljakovin in na odmerek 1- 2 grama ogljikovih hidratov ter malo maščob. V naši spletni trgovini najdete dva izdelka, ki sta dobra predstavnika kvalitetnega whey koncentrata. The Whey so najboljši proteini po treningu, ki zajemajo celoten spekter sirotkinih mikrofrakcij. Beta – Laktoglobulin je eden izmed osnovnih sestavin sirotke, ki ima največ večkratno razvejanih aminokislin (BCAA). Ima velik pomen za mišično maso med vadbo, skrbi pa tudi za njeno obnovo po vadbi. Alfa - Laktalbumin je lahko prebavljiv, zato se lahko po telesni vadbi, ko ga mišične celice najbolj potrebujejo, v njih hitro absorbira. Omogoča hitro obnavljanje in večjo sposobnost mišične rasti. Glikomakropeptidi stimulirajo izločanje hormonov, ki zavirajo apetit. Imunoglobini skrbijo za krepitev imunskega sistema. Iz njih telo sintetizira protitelesa, ki nas ščitijo v boju proti raznim boleznim. Albumin peptidi vsebujejo cistein, ki je ključna aminokislina za proizvodnjo glutationa. Je močan antioksidant, ki ščiti celice. Laktoferin, lizoencim in laktoperoksidaza pa so probiotiki, ki uničujejo mikrobe. Old School Protein Whey Concentrate vsebuje 82% beljakovin, brez dodanih arom, sladil ali drugih primesi. Sirotka je v tem izdelku pridobljena z najnaprednejšo metodo filtriranja skozi membrano. Metoda je učinkovita za pridobivanje naravnih visokokvalitetnih beljakovin, ki ohranijo vse svoje pozitivne lastnosti.

Whey izolat je odličen za regeneracijo mišic po treningu kakor tudi za izgubo maščobe

Sirotkin izolat vsebuje v svojem razredu najvišji delež proteinov, kar je 88%. The Whey Isolate in Old School Protein Whey Isolate sta dva izdelka, ki sta ena najboljših izolatov na trgu. The Whey Isolate ima nedenaturirane sirotkine mikrofrakcije, ki povečujejo sintezo beljakovin. Vrhunski aminokislinski profil povečuje nivo dušika v krvi, saj nudi optimalno razmerje in celoten spekter aminokislin, ki zagotavljajo hitro absorpcijo v mišice. Tako je v mišične celice omogočen prenos dušika, kar telesu pomaga pri vzdrževanju stanja anabolizma, prav tako pa je pospešena regeneracija.  Zaradi visoke vsebnosti razvejanih aminokislin, ki povečujejo mišično energijo in moč ter preprečujejo delovanje kortizola. Levcin je ena izmed razvejanih aminokislin, ki ima ključno vlogo pro sintezi proteinov. Pospešuje obnavljanje mišičnih vlaken in omogoča pripravljenost telesa na intenzivno vadbo. Znižuje nivo kortizola, kar pripomore k ohranjanju in pridobivanju mišične mase, prav tako pa ima pozitiven vpliv na izgubo maščobe. Proizvod je odličen, če ste na nizko kalorični dieti, ker ima zelo nizek glikemični indeks in vpliva na izločanje hormonov, ki zmanjšujejo apetit. Ne vsebuje sladil, barvil, maščob, holesterola in laktoze. Old School Protein Whey Concentrate vsebuje čisto 100% sirotko brez dodanih arom. Proteini za regeneracijo mišic vsebuje 82% delež beljakovin, ki so odlične za obnovo mišične mase po vadbi, saj je njihova absorpcija zelo hitra.

PREVERITE ŠE NAŠO CELOTNO PONUDBO WHEY PROTEINOV.

Proteinski napitek Whey hidrolizat ima najhitrejšo absorpcijo, saj je že delno razgrajen

Whey hidrolizat se od ostalih whey proteinov razlikuje v tem, da je njegova absorpcija najhitrejša, saj je že delno razgrajen. To pomeni, da telo rabi za presnovo manj časa, posledično pridejo aminokisline hitreje do mišičnih celic. Izdelek vsebuje izključno najkakovostnejši čisti sirotkin hidrolizat. Visoka vsebnost BCAA aminokislin preprečuje razgradnjo mišične mase, pomembne pa so tudi za sintezo proteinov. Proteinski napitek je namenjen vsem, ki želite pridobiti mišično maso ali pa želite shujšati. Izboljšuje tudi obnavljanje po telesni vadbi.