Proteini za hujšanje dnevna dozaProteini za hujšanje: dnevna doza proteinov za vašo popolno postavo!


Proteini za hujšanje lahko pripomorejo k oblikovanju lepega telesa. Beljakovine oziroma proteini so osnovni gradniki mišičnega tkiva in imajo pomembno vlogo tako pri športnikih kot tudi pri ostalih ljudeh. Proteini so v zadnjem času postali izredno priljubljeni, predvsem zato, ker so izredno učinkoviti. Če trenirate v fitnessu ali pa se ukvarjate s kakšnim drugim športom, je za vas in predvsem za vaše mišice izredno pomembno, da zagotovite dovolj veliko količino beljakovin. Beljakovine so sicer prisotne v različnih živilih, tako živilih rastlinskega kot tudi živalskega izvora. Hiter tempo življenja, vsakodnevne obveznosti in pomanjkanje časa pa zahtevajo od nas, da namesto zdravega in z beljakovinami bogatega obroka vzamemo kakšno dopolnilo k prehrani. In s proteini ne boste zgrešili.


Najboljši proteini za popolno postavo


Whey proteini so najboljši proteini za hujšanje in pridobivanje mišične mase. Gre za popolnoma naraven produkt, ki je pridobljen iz kravjega mleka. Dnevna doza proteinov vam lahko pomaga na poti do vaše popolne postave. Ne veste, kdaj jemati proteine? Proteini pred treningom ne bodo imeli velikega učinka. Če pa jih jemljete po treningu, ste lahko prepričani, da se bodo rezultati pokazali v zelo hitrem času. Obiščite našo spletno stran, kjer lahko s spletni trgovini nabavite najboljše proteine za hujšanje in ostale izdelke športne prehrane. Na spletni strani lahko najdete tudi zanimive vsebine o proteinih, hujšanju, pridobivanju mišične mase, treningih v fitnessu in še veliko več.

Proteini pred treningom fitnessIzdelki za izgubo maščobe in pridobivanje mišične mase


Našim uporabnikom ponujamo široko izbiro izdelkov za hujšanje. Med njimi so tudi proteini, ki so izredno priljubljeni predvsem pri predstavnicah nežnejšega spola. Whey proteini pa so stalnica pri vseh, ki trenirajo v fitnessu. Mnogi začetniki ne vedo, kdaj je potrebno jemati proteine. Najboljši čas za to je neposredno po treningu, saj se beljakovine izredno hitro absorbirajo v telo. Proteini pred treningom zato niso priporočljivi. Več koristi od proteinov boste imeli, če se odločite, da napitek spijete takoj po treningu. Med izdelki za izgubo maščob in hujšanje boste našli naš najbolj priljubljen topilec maščobe oziroma fat burner X3M Sherdxx, blokatorje ogljikovih hidratov, različne okusne dietne nadomestke obrokov, dietne palačinke, ki so prav tako odlični proteini za izgubo maščob, dietne ploščice ter izdelke z zelenim čajem in L-karnitinom.


Proteini pred treningom - ali vplivajo na oblikovanje telesa?


Proces hujšanja je naporen in včasih dolgotrajen. Vendar pa lahko z vztrajnostjo dosežemo veliko. Odličen izdelek za ohranjanje popolne postave ali pridobivanje mišične maso so proteini za hujšanje. Proteini so gradnik celic, ki spadajo poleg ogljikovih hidratov in maščob pod makro hranila. Naše telo nujno potrebuje beljakovine, da proizvaja encime, hormone, nevrotransmitorje in protitelesa. Če naše telo nima dovolj velikega vnosa beljakovin, tudi ne more dobro delovati. Beljakovine skrbijo za obnovo celic in posledično obnavljajo mišično tkivo. Dovolj velik vnos beljakovin vam bo pomagal pri boljši regeneraciji po telesni aktivnosti, pomagal bo zgraditi ali ohraniti mišično maso ter oblikovati vaše telo. Več mišične mase pomeni lepše oblikovano in bolj čvrsto telo. Prav zato so whey proteini najboljši proteini za hujšanje. Mnogi začetniki na področju športne prehrane ne vedno, da jemanje proteinov pred treningom ni najboljše, zato vam priporočamo, da jih jemljete neposredno po treningu. Dnevna doza proteinov lahko učinkovito vpliva na vaše telo in pomaga pri oblikovanju popolne postave.


Koliko proteinov potrebujem?


Pri jemanju proteinov je potrebno vedeti, koliko beljakovin posameznik potrebuje. Količina je odvisna od telesne teže, spola, aktivnosti in vašega cilja. Če so proteini na vašem jedilniku zgolj zaradi izgube telesne teže, potem se morate nujno držati navodil za jemanje. Preveč proteinov oziroma prevelika dnevna doza zaužitih beljakovin namreč povzroči, da vaše telo te beljakovine spremeni v glukozo (sladkor). Višek kalorij, ki se ne bo porabil, pa se bo skladiščil v maščobnem tkivu.

VRSTE AMINOKISLIN

PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE