Proteini shop za športnike in druge aktivne posameznike

Proteini shop je trgovina, ki ponuja proteinske (še posebej ponosni smo na nov izdelek Old School Protein), probiotične, vitaminske, OH in druge dodatke za ohranjanje ali povečanje mišične mase, oblikovanje telesa in hujšanje. Vedno mora biti na prvem mestu seveda zdrava in uravnotežena prehrana, ki naj bo sestavljena predvsem iz sveže, sezonske in lokalno predelane zelenjave, sadja, polnovrednih žit in pustega mesa ter mlečnih izdelkov, a se večkrat zgodi, da tudi na ta način ne dobimo vseh pomembnih sestavin, ki jih naše telo potrebuje. Takrat pride prav kvalitetna in dobro založena trgovina s proteini in drugimi prehranskimi dodatki. Ena takih je THE Nutrition - trgovina s proteini v Ljubljani, Mariboru, Slovenski Bistrici, na Ptuju, v Kopru in drugod.

proteini prodaja

Najboljša trgovina s proteini

Proteini shopTHE Nutrition vas bo preskrbela z vsem, kar potrebujete, če ste športnik ali le živite aktiven življenjski slog, ki vam morda ne zagotavlja dovolj zdravju koristnih in mišicam potrebnih snovi. V naši trgovini s proteini lahko izbirate med:

  • proteini (prodaja vseh izdelkov je mogoča preko spleta ali v kateri izmed prodajaln),
  • aminokislinami (za bodybuilderje in ostale),
  • gainerji,
  • izdelki z visoko vsebnostjo OH,
  • v proteini shopu dobite nadomestke obroka,
  • vitamine in izvlečke,
  • nizkokalorične izdelke,
  • v trgovin s proteini pa so na voljo tudi ploščice, geli in drugo.

Proteini shopTHE Nutrition vam bo pomagal tudi do primernega izdelka, če niste prepričani, kaj potrebujete. V naši spletni trgovini s proteini in ostalimi dodatki lahko na levi strani v meniju izberete svoj cilj (izguba maščobe, mišična masa, regeneracija, vitalnost), nato pa vas bo spletna stran proteini shopa vodila naprej. Pod vsemi izdelki so natančni opisi, ki vam pomagajo pri izbiri, v kolikor pa se vseeno ne znajdete, nas lahko obiščete v kateri izmed fizičnih trgovin s proteini ali kontaktirate osebje našega proteini shopa, ki vam bo z veseljem pomagalo.

Proteini shop in vegetarijanci

Sodobna prehrana nudi veliko možnosti tudi za tiste, ki se prehranjujejo izključno z izdelki rastlinskega izvora. Po ocenah strokovnjakov potrebuje odrasel človek okoli 46 do 56 gramov beljakovin na dan, potrebe pa se bistveno povečajo pri intenzivni športni aktivnosti.

Proteine v hrani rastlinskega izvora najdemo predvsem v špinači, listnatem ohrovtu, brokoliju, zeleni papriki, kumaricah, grahu in drugi temno zeleni zelenjavi, peteršilju, cvetači, gobah, rdečem zelju, paradižniku, kvinoji, oreščkih (mandlji, indijski oreščki, makadamija, pistacije), semenih (sezam, mak, sončnična semena, chia semena in druga), fižolu, soji, čičeriki, tofuju, tempehu, sejtanu in žitnih napitkih (ovseno, riževo, sojino, mandljevo mleko). Kot vidimo, nudi rastlinska hrana prav tako veliko proteinov, vendar jo je včasih zaradi življenjskega sloga težko zagotoviti v zadostni količini. Takrat lahko koristimo prednosti proteini shopa. V trgovinah s proteini (kot je na primer THE Nutrition) bomo dobili veliko izdelkov z visoko vsebnostjo beljakovin. VTHE Nutrition proteini shopu lahko izbirate med izdelki v prahu (whey proteini iz sirotke, proteini iz konoplje), kapsulah, gelih, v trgovinah s proteini pa so na voljo tudi beljakovinske ploščice, geli in napitki. Z vsemi izdelki, ki so na voljo na policah proteini shopa, danes res ni težko telesu zagotoviti zadostno količino beljakovin in ostalih vitaminov ter mineralov.

proteini trgovina Ljubljana

Kako do naše proteini shop trgovine?

Zaradi napornega delovnika in povečanih obveznosti je dandanes marsikomu lažje kupovati v spletnih trgovinah, v našem primeru v proteini shopu. Tako lahko nakup opravimo hitro, varno in udobno kar z računalnikom ali mobilno aplikacijo, brez da bi dodaten čas namenjali iskanju izdelkov po trgovinah s proteini.

Izdelki proteini shopaTHE Nutrition so tako za vaše udobje na voljo kar na spletu, vsi tisti, ki še vedno najraje izdelek pred nakupom primete v roko ali se posvetujete s strokovnjaki, pa nas lahko obiščete tudi na katerem izmed prodajnih mest. Proteini predstavljajo bistven del zdravja, zato smo vsem omogočili lahek dostop ne glede na vaše preference.

Naše trgovine s proteini se nahajajo na več lokacijah. Obiščite našo proteini trgovino Ljubljana, Domžale, Kranj, Celje, Slovenska Bistrica, Ptuj, Maribor, Čatež ali Koper.