Proteini v Ljubljani – izberite prave za pred treningom

Se sprašujete, kje kupiti proteine v Ljubljani? Najugodnejšo ponudbo in največjo možnost izbire imamo na voljo v trgovini The Nutrition, ki jo najdemo tudi na spletu. Ljubljanski BTC pa ni edino prodajno mesto proteinov, saj so nam na voljo tudi v Kranju, Celju, Slovenski Bistrici, v Domžalah, Ribnici, Čatežu ob Savi in Mariboru. Prav toliko, kot so pomembni pred treningom, so pomembni tudi po njem. Recept za doseganje popolne postave in povečanje mišične mase ni le uživanje proteinov, temveč njihova kombinacija s primerno vrsto telesne aktivnosti in ustreznim načinom prehranjevanja, vključno z nekaterimi omejitvami. V The Nutrition v Ljubljani se zavedamo, da so kakovostni proteini ključ do boljšega počutja, zdravja in hitrejše regeneracije po vadbi. Zakaj jih je potrebno zaužiti že pred treningom? Ker je prehrana najpomembnejši del regeneracije, poleg tega pa vpliva na doseganje boljših rezultatov v športu, na naše zdravstveno stanje in seveda na dobro počutje. V Ljubljani se najdejo pravi proteini za vsakogar in sicer glede na cilj, ki ga želi posameznik doseči. Zaradi različnih okusov, ki so na voljo, se najdejo prave beljakovine tudi za tiste z najzahtevnejšim okusom.

Proteini Ljubljana

Kako pomemben je obrok pred treningom?

Na to vprašanje vam z veseljem odgovorimo v prodajalni proteinov v Ljubljani. Še posebej začetniki v določeni športni aktivnosti preprosto pozabijo na pomen obrokov. Pred treningom moramo v telo vnesti hranilne snovi, a moramo to storiti ob pravem času. Če tega ne storimo, naša vadba ne bo tako efektivna, kot bi bila sicer, imeli pa bomo tudi težave s povečanjem mišične mase, če je prav to naš cilj. Z zaužitjem proteinov pred treningom telesu omogočimo pripravo na napor, ki sledi. Če torej tega ne storimo, bomo imeli velike težave pri ponovitvenih serijah, pri povečevanju obremenitve in pri celotni izvedbi intenzivne vadbe. Ker je pomemben tudi čas, je potrebno opozoriti, naj se proteini pred treningom zaužijejo 1-2 uri pred pričetkom izvedbe, kar je odvisno predvsem od presnove -  metabolizma. V Ljubljani vam bomo z veseljem odgovorili na ključna vprašanja.

Ne le za hujšanje in za rast mišic

V naši trgovini v Ljubljani velikokrat poudarjamo, da proteini niso namenjeni le pridobivanju mišic in pospešenemu hujšanju, torej popolni postavi, temveč so idealni tudi za doseganje boljšega zdravja. Iz običajnih obrokov običajno ne dobimo dovolj beljakovin, ki bi zadovoljile dnevne potrebe našega telesa, prav tako pa se tovrstne beljakovine v telesu ne absorbirajo dovolj hitro. Regeneracija po vadbi je tako pod velikim vprašajem. V primeru uživanja proteinov v obliki prahu se tem težavam elegantno izognemo, saj so prehranska dopolnila izdelana tako, da se v telesu absorbirajo takoj po zaužitju in potujejo na mesta, kjer so nujno potrebna. Če iščete primerne proteine za pred in po treningu, nas obiščite v Ljubljani.

Ste neprestano utrujeni? Obiščite nas v Ljubljani in izberite proteine zase!

Proteini so beljakovine, ki poskrbijo, da smo polni energije, prispevajo k občutku sitosti in sodelujejo pri vrsti pomembnih nalog v telesu. Uživamo jih ne le pred treningom, temveč tudi, kadar želimo storiti nekaj več zase. Neprestana utrujenost, občutek lakote, pomanjkanje časa za pripravo zdravih obrokov so le eni izmed razlogov, zakaj poseči po beljakovinah v prahu. Priprava uravnoteženega obroka je zelo enostavna in nam ne vzame prav veliko časa, kar je še eden izmed mnogih razlogov, zakaj uživati proteine. V THE Nutrition v Ljubljani in ostalih poslovalnicah po Sloveniji vam bomo z veseljem predstavili vse prednosti uživanja beljakovin v prahu. Obiščite nas ali pa si oglejte našo spletno stran, preko katere nas lahko kontaktirate.

5 nepogrešljivih dodatkov za povečanje mišične mase >>>