Whey proteini za odlično počutje in izboljšane rezultate v fitnesu

Whey proteini predstavljajo osnovne gradnike mišičnega tkiva in so tako nujni za vzdrževanje mišične mase. Odlični so za regeneracijo telesa po dolgotrajnem fizičnem naporu. Proteini po treningu telesu namreč nudijo primerno okrepitev. Intenzivna športna aktivnost zahteva veliko vode in ustrezen vnos kalorij. Proteini poleg regeneracije mišic zagotavljajo nizkokalorični obrok, ki poteši lakoto in revitalizira utrujene mišice.  Zdrav obrok je osnovan na proteinih za popolno postavo in v telo ne vnaša visokih doz sladkorja, ki bi v prevelikih količinah izničil ves trud v fitnesu. Delovanje proteinov je učinkovito in varno. Mišična rast je spodbujena na naraven način.

Whey proteine lahko najdemo pri preizkušenem prodajalcu športne prehrane THE-Nutrition, ki svojim strankam nudi kakovostne nasvete, redne popuste in nagrade zvestobe. Vsak mesec lahko uporabniki sodelujejo pri izbiri enega izdelka, ki bo v teku celotnega meseca na kar 40% popustu. Izdelek je izbran preko javnega glasovanja na Facebook spletni strani podjetja. Stranke si lahko ponudbo ogledajo v 10 prodajnih salonih po vsej Sloveniji ali pa svoje naročilo oddajo kar prek THE Nutrition uradne spletne strani.   

Whey proteini popolna postava

Proteini po treningu za boljšo koncentracijo in vidne rezultate

Proteini po treningu so poleg ustreznega počitka ključni za preprečevanje poškodb in obnovo telesa. Katero prehransko dopolnilo je najprimernejše glede na osebno telesno sestavo in športni regiment, se je mogoče posvetovati s strokovnjaki v prodajnih salonih THE Nutrition, ali z enako-mislečimi sovrstniki na spletnem forumu. Forum je enkraten kraj za iskanje nasvetov drugim športnikom o treningu, prehrani ali zdravem življenjskem slogu. Do foruma lahko prek uradne spletne strani dostopa vsak.

Za obnovo izčrpanih glikogenskih rezerv po treningu se je najbolje obrniti na kvalitetno prehransko dopolnilo, ki z  mešanico whey beljakovin in ogljikovih hidratov regenerira mikro-poškodbe v mišičnem tkivu. Mikro-poškodbe se pojavljajo predvsem med treningu vzdržljivosti kot so kolesarjenje ali  teku. Glutamin je ključen pri sintezi beljakovin in posledično pri obnovi mišičnega tkiva, vendar ga človeško telo pod naporom ne uspe proizvajati v zadostni količini. THE Nutrition prehranska dopolnila in proteini po treningu so odlični prav za nadomestitev zalog glutamina.

Proteini za regeneracijo mišic in učinkovito revitalizacijo

Proteini za regeneracijo mišic igrajo pomembno vlogo pri uspešnosti dnevnega treninga. Ob pretiranem naporu se v mišicah začno trgati mikro-poškodbe, ki dolgoročno preprečujejo mišično rast. Telo je potrebno primerno okrepiti, da se zagotovi obnovitev utrujenega ali poškodovanega tkiva in posledično izoblikovanje želene postave. Ker izjemno hitro preidejo v krni obtok, jih je najprimernejše užiti po treningu. Proteini s svojim delovanjem pospešijo obnovo tkiva. Uporabljajo jih predvsem pri športu, zaradi svoje učinkovitosti pa whey proteine predpisujejo za hitrejše okrevanje po operacijah ali poškodbah.  

Proteini po treningu 

VSE O WHEY PROTEINIH

Whey proteini za popolno postavo brez neprijetnih stranskih učinkov

Proteini po treningu imajo številne pozitivne učinke na telo. Regeneracija mišic je le ena izmed njih. Poleg tega pomagajo whey proteini pri hitrejšem hujšanju, saj so sestavljeni iz kar 86% beljakovin. Vsebnost ogljikovih hidratov in maščob je ustrezna za obnovo mišic, vendar minimalna. Nizko-kalorično prehransko dopolnilo ne izniči vsega truda vloženega v telesno aktivnost in je izvrstno za izgubo teže. Morda protislovno so whey proteini enako odlični za pridobivanje mišične mase. Sirotkine beljakovine so morda nizko-kalorične, vendar vsebujejo visok delež  aminokislin. Te so odgovorne za sintezo beljakovin in povečanje izločanje rastnega hormona ter testosterona.

Proteini in njihovo delovanje na človeško telo

Whey proteini za popolno postavo so naravnega izvora in niso škodljivi človeškemu telesu. THE Nutrition prodajna ponudba ne vsebuje dopinga. Vsi njihovi izdelki ustrezajo HAACP mednarodnim standardom za prehransko varnost. Delovanje proteinov učinkuje tako, da spodbudi telo k hitrejši obnovi in gradnji mišic, brez nevarnih ali škodljivih substanc. Poleg tega so prehranska dopolnila v prahu učinkovita zaradi svoje preprostosti pri uporabi. V današnjem hitrem življenjskem slogu je težko najti čas za fizično aktivnost in prav tako skorajda vsakemu zmanjkuje čas za prehransko dopolnjen obrok. Whey proteini so okrepčani z minerali, vitamini ter so kalorično primerni kot nadomestek obroka. Uporabniku se pomagajo okrepčati v časovni stiski.