Proteini za mišično maso z okusom čokolade in ostali izdelki športne prehrane

Proteini za mišično maso so eden najbolj prodajanih in priljubljenih proizvodov ne le pri športnikih, temveč tudi pri ostalih posameznikih, ki so prepoznali njihove pozitivne učinke na človekovo telo. Proteini oziroma beljakovine so osnovni gradniki mišičnega tkiva in igrajo ključno vlogo pri vzdrževanju in povečanju mišične mase. Poleg tega, da so idealen obrok za vaše mišice po treningu, saj se zelo hitro absorbirajo v telo in učinkujejo takoj, so odlična izbira tudi za tiste, ki ste v fazi hujšanja, saj vsebujejo le malo maščob in ogljikovih hidratov. Proteini za rast mišične mase uspešno preprečujejo katabolizem oziroma razgradnjo mišičnega tkiva. Prav zato vsi športniki vedno, zakaj jih je najbolje uživati neposredno po končanem treningu. Ker je na trgu veliko ponudnikov proteinov, je včasih težko izbrati najbolj primernega.

športna prehrana proteini

THE Nutrition proteini za mišično maso in ostali izdelki športne prehrane

THE Nutrition športna prehrana - proteini in ostali izdelki - so preverjeni in testirani ter zato popolnoma varni za konzumiranje. Potrebno se je le držati priporočenih dnevnih doz. Poleg prodaje proteinov različnih okusov (proteini z okusom čokolade in ostale slastne arome) se ukvarjamo tudi s prodajo aminokislin, gainerjev in ogljikovih hidratov, maščob, vitaminov, ekstraktov, na voljo so vam tudi ostali kakovostni nadomestki obrokov, beljakovinske ploščice itd. Vabimo vas, da nas obiščete v eni od naših trgovin v Sloveniji ali pa si na naši spletni strani ogledate prodajni program in aktualne akcije.

PROTEINI V AKCIJI!

Proteini: akcija - odlična priložnost, da za manj dobite več

V naših trgovinah so cene proteinov za mišično maso konkurenčne, vedno pa imamo za vas pripravljene akcije, ki so odlična priložnost, da za manj dobite več. Tisti, ki redno jemljete proteine, veste, koliko jih potrebujete in koliko časa jih imate na zalogi. Za vse fitnes navdušence in ostale športnike imamo vedno pripravljene atraktivne akcije, ki vam omogočajo, da za manj denarja dobite večjo količino. Akcija včasih pomeni samo znižanje cene, včasih pa lahko za isto ceno dobite dvojno pakiranje. V vsakem primeru se splača od časa do časa pogledati našo spletno stran in ostati na tekočem z vsemi novostmi, ki vam jih poleg prodaje proteinov ponujamo. Trenutna akcija je kar 40 % znižanje našega najbolj prodajanega izdelka THE Amino Whey.

proteini prodaja

Kaj so whey proteini?

Čeprav so pozitivni učinki proteinov danes že zelo poznani, še vedno obstajajo posamezniki, ki so mnenja, da so proteinski praški kemija. Vendar temu ni tako. Whey proteini so najboljši proteini za rast mišic in vzdrževanje dobre telesne forme. Pa ne le to. Pozitivno vplivajo na celoten imunski sistem in uspešno preprečujejo katabolizem. Whey proteini so pravzaprav beljakovine sirotke v prahu in so popolnoma naravni, saj so pridelani iz čistega kravjega mleka. Sirotkine beljakovine v prahu pridobivajo s posebnimi postopki, in sicer tako, da se lahko ohranijo vse pozitivne lastnosti teh beljakovin. V naši ponudbi se nahajajo različni whey proteini za mišično maso, ki vsebujejo tudi ostale snovi, ki so potrebne za regeneracijo mišic po treningu. Na voljo so vam v različnih okusih (proteini z okusom čokolade, vanilje itd.), zato smo prepričani, da bo vsak našel nekaj zase in za svoj okus.

PROTEINI IN NASVETI ZA PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE

Učinkovito dopolnilo k zdravi prehrani

Zaradi hitrega tempa življenja nam čas ne dopušča, da bi si vsak dan pripravili zdrave in uravnotežene obroke. Zato so dopolnila k prehrani postala stalnica za marsikoga, ne le športnika. Med vsemi makrohranili je najtežje zadostiti prav potrebam po beljakovinah, zato so proteini za mišično maso oziroma beljakovinski napitki idealno dopolnilo k prehrani, saj v izredno kratkem času lahko telesu zagotovijo kvalitetne aminokisline, predvsem pa našemu telesu omogočajo uspešno regeneracijo in mišično rast.