Proteini za mišično maso: odlični proteini v prahu za hitro rast mišic!

Proteini za mišično maso predstavljajo pomemben dodatek prehrani vseh fitnes navdušencev, po njih pa posegajo tudi mnogi posamezniki, ki se zavedajo pozitivnih učinkov proteinov na človeško telo. Proteini v prahu niso nič drugega kot beljakovine sirotke v prahu in so kot take izredno zdrave in učinkovite pri ohranjanju mišične mase in oblikovanju popolne postave. Gainerji ali proteini, proteini s kreatinom in ostali izdelki, ki jih lahko najdete v našem prodajnem programu, so izdelani iz naravnih sestavin in vsebujejo vse, kar vaše telo potrebuje za uspešno regeneracijo po napornem treningu v fitnesu. Proteini za hitro rast mišic so vam na voljo v različnih okusih, v napitku pa lahko užita brez slabe vesti, kajti vsebujejo malo ogljikovih hidratov.

Proteini v prahu s keratinom


Proteini v prahu za pripravo odličnega proteinskega napitka


Beljakovinski napitki so izredno priljubljeni med športniki, saj so to proteini za mišično maso oziroma proteini, ki pripomorejo k hitri rasti mišic. Ker so proteini osnovni gradniki mišičnega tkiva, je zadostna količina proteinov v človekovem telesu izredno pomembna. Če želite svojemu telesu po napornem treningu ponuditi največ, potem je priprava proteinskega napitka odlična rešitev za vas. Proteini v prahu so na voljo v različnih okusih, od proteinov z okusom čokolade ali vanilije, pa vse do sadnih okusov. Strokovnjaki opozarjajo, da je po vadbi v fitnesu ključen vnos lahko prebavljivih beljakovin s hitrim prehodom v kri. In prav zato je najboljše, če si po treningu privoščite napitek, ki ga lahko pripravite z našimi proteini v prahu. Ne le da so odličnega okusa, proteini za mišice bodo poskrbeli, da bo vaša mišica dobila dovolj hranilnih snovi. Proteinski napitek je najbolje popiti neposredno po končanem treningu, saj se zelo hitro absorbira v telo.


Proteini za mišično maso cenaSirotka oziroma whey proteini


Najboljši proteini za mišično maso so sirotkine beljakovine. Sirotka predstavlja beljakovinski vir z najvišjo biološko vrednostjo. V naši ponudbi lahko najdete odlične proteine za hitro rast mišic, med njimi je izredno priljubljen in prodajan izdelek THE Amino Whey, ki predstavlja stopničko višje v kvaliteti sirotkinih beljakovin, saj je strokovno izdelan po najnovejši in najbolj napredni metodi, in sicer filtriranje skozi membrano. Poleg tega pa je obogaten z aminokislinami. Ta metoda predelave je znanstveno dokazano najboljša za pridobivanje visokokvalitetnih in naravnih beljakovin. Te so telesu najbolj prijazne in s tem omogočajo tudi najboljše rezultate.


Pravilna prehrana in proteini s kreatinom


Kratin je eden od najbolj uporabljenih in najbolj učinkovitih dodatkov športne prehrane. Razlog je predvsem v tem, da omogoča najboljši napredek v moči in mišični masi. Poleg tega pa povečuje energijske zaloge in pospešuje regeneracijo mišic. Proteini s kreatinom so odlična kombinacija za vse, ki si želite imeti več energije za trening. V kombinaciji s pravilno in raznoliko prehrano lahko pripomorejo k temu, da bodo rezultati vidni v zelo kratkem času. Našo ponudbo proteinov in ostalih izdelkov športne prehrane si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi veliko zanimivih vsebin z nasveti.


All in 1 Gainer - učinkovito pridobivanje mišične mase


V naši ponudbi boste našli izredno učinkovit izdelek, ki je idealen za vse tiste, ki bi radi pridobivali na čisti mišični masi, saj vsebuje kar 40 % beljakovin. V njem se nahajajo vse sestavine, ki bodo vašim mišicam dale to, kar potrebujejo za rast. Gainerji ali proteini? Ni se vam več potrebno odločati ali kupovati različne izdelke, ker lahko sedaj dobite vse v enem. Proteini whey, ki so prisotni v tem gainerju, učinkujejo na sintezo beljakovin v telesu, pozitivno vplivajo na imunski sistem, preprečujejo izgubo kostne mase in delujejo anti-kancerogeno. Omenjen izdelek vsebuje tudi zelo malo maščob in ogljikovih hidratov ter ne povzroča nabiranja maščobe.

IZGUBA MAŠČOBE

TRGOVINA S PROTEINI