Elegantne bluze so med dekleti izjemno priljubljen kos oblačila

Bluze predstavljajo eno izmed najpopularnejših in najširše nošenih ženskih oblačil, saj jih lahko enostavno kombiniramo z drugimi oblačili, hkrati pa so bluze prijetne in udobne, dekleta pa jih zato še raje oblečejo. V trgovini Mana ponujamo elegantne bluze, ki jih lahko dame oblečejo za različne priložnosti. Primerne so tako za v službo, kot tudi za večerjo ali družinsko kosilo, vsekakor pa dame elegantne bluze lahko oblečejo tudi, ko se dogovorijo za ženski večer ob najljubši pijači ali najljubši sladici.

Elegantne bluze lahko kombiniramo k najrazličnejšim oblačilom. Tako vrhunsko kombinacijo predstavljajo v kombinaciji z poslovnimi hlačami in salonarji. Elegantne bluze lahko poudarimo tudi z rutko, ki jo zavežemo okrog vratu ali z ogrlico. Hlače lahko zamenjamo tudi s krilom, ki ne sme biti prekratko - sega naj vsaj do polovice stegen, da bo videz usklajen. Če jo popravimo za pas lahko izgled popestrimo tudi z zanimivim pasom.

Elegantna ženska bluzaEleganten ženski kombinezon

Poleg elegantnih bluz so na voljo tudi druga elegantna oblačila

Vendar elegantna bluza ni edini kos elegantnih oblačil, ki ga dame rade izberejo. Tako so na voljo tudi elegantne tunike, elegantni kombinezoni ter elegantne ženske obleke. Veliko deklet pa se sprašuje, kakšno obleko je priporočljiv izbrati glede na določen tip postave. Dejstvo je, da je pri izbiri obleke izjemno pomemben kroj obleke, ki mora ustrezati tipu postave, ki ga ženska ima. Ženske postave lahko namreč razdelimo v štiri skupine, vsaki skupini pa pristoji določen kroj elegantnih oblek:

  • Atletski tip postave: mere vaših ramen in bokov so približno enake, obseg najtanjšega dela pasu pa ni dosti manjši od obsega bokov. V primeru, atletskega tipa postave je dobro izbirati oprijete obleke z V-izrezom, pa tudi obleke, ki so krojene na A.
  • Hruškast tip postave: vaši boki so širši od ramen in prsi. Če postava spominja na obliko hruške je dobro poudariti ramena, da optično ‘uravnotežimo’ obliko postave. V ta namen lahko obleke popestrimo s šali ali nekoliko močnejšimi ogrlicami okoli vratu. Izbirati je priporočljivo vzorčaste ter okrašene moderne poletne obleke. Ramena lahko poudarimo in razširimo s širšim vodoravnim izrezom na obleki, pa tudi z netopirjasto krojenimi oz. napihnjenimi rokavi na nadlahteh.
  • Peščena ura: obseg vaših ramen, prsi in bokov je približno enak, najtanjši del pasu pa je vsaj 25% manjši od obsega bokov. Pozornost je dobro usmeriti v pas, zraven tega pa se je dobro izogibati ohlapnim poletnim oblekam, saj ohlapne obleke velikokrat porušijo razmerje telesa.
  • Če govorimo o nekoliko bolj ploski postavi, si je dobro umisliti poletno obleko s širšim pasom, saj s tem nekoliko poudarimo obline telesa, seveda pa lahko k bolj zaobljenemu izgledu pripomorejo obleke z volančki.

Elegantne bluze so prijetne in udobne, dame pa jih tako z veseljem oblečejo

Elegantne bluze, ki jih ponujamo v podjetju Mana so kakovostne in trpežne. Materiali, ki so pri izdelavi bluz in drugih elegantnih oblačil uporabljeni, so kakovostni in koži prijazni, oblačila pa tako ponujajo veliko udobja.

Nakup elegantnih bluz, tunik in drugih oblačil je mogoč kar preko spleta

Vas zanima več o elegantnih bluzah in drugih elegantnih oblačilih, ki jih ponujamo pri nas? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o pestri kolekciji različnih elegantnih oblačil. Izbrana oblačila lahko naročite kar preko spletne trgovine, nakupovanje pa je tako še hitrejše in enostavnejše. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo odgovorili hitro in natančno. Vljudno pa vas vabimo, da se oglasite tudi v kateri od naših poslovalnic ter se o kolekciji elegantnih oblačil prepričate na lastne oči.

VEČ O ŽENSKI MODI