Ženska jakna za mrzle dni

Ženske jakne so nepogrešljiv kos oblačila v mrzlih, vetrovnih ali deževnih dneh. Varujejo nas pred mrazom, deloma pa tudi pred padavinami in vetrom, odvisno od materiala, iz katerega so izdelane. Ženske jakne sodijo med najbolj uporabne kose ženskih oblačil, ki jih lahko nosimo jeseni, pozimi in spomladi. V mrzlih dneh priporočamo nekoliko debelejše in podložene ženske zimske jakne, v nekoliko hladnih jesenskih in pomladnih dneh pa bo zadostovala ženska prehodna jakna, ki je bolj podobna vetrovki.

Ženske jakne Mana so vam na voljo v različnih velikostih, vzorcih, barvah in modelih. Razlikujejo se tudi po dolžini in materialih. Vsem ženskim jaknam Mana pa je skupno, da so izdelane iz kakovostih materialov, zato vam bodo odlično služile še veliko sezon.

Zimske jakne - ženske, prehodne jakne

Ženska jaknaŽenske zimske jakne so za razliko od ženskih prehodnih jaken nekoliko debelejše, včasih pa tudi podložne. Običajno imajo oboje priročne žepe, v katerih si lahko pogrejete roke, pa tudi kapuco, ki greje glavo in ščiti pred manjšimi padavinami. Ženske zimske jakne se lahko zapenjajo z zadrgo, gumbi ali s kombinacijo obeh. Izbirate lahko med elegantnimi ženskimi zimskimi jaknami, pa tudi bolj športnimi ženskimi zimskimi jaknami, ki se odlično obnesejo na smučanju, sankanju, zimskih pohodih in še bi lahko naštevali. Ženske prehodne jakne nas varujejo pred mrazom v dneh, ko bunde in debelejše jakne niso več potrebne, vseeno pa se je potrebno toplo obleči v primeru vetra ali mraza. Ženske prehodne jakne so običajno tudi cenovno dostopnejše od zimskih. Izbirate lahko med številnimi dizajni - od elegantnih in živahnih pa vse do klasičnih.
Bogato ponudbo ženskih jaken si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa v živo v najbližji trgovini z oblačili Mana. Naše kolekcije ženskih jaken vseskozi prilagajamo modnim trendom, zato boste z odločitvijo za zanje vedno obleče modno in hkrati udobno. Prav tako lahko zagotovimo, da boste pri nas dobili najboljšo kvaliteto za najnižjo ceno. Obiščite nas in si izberite žensko jakno po svojem okusu. Vabljeni!

NAŠA PONUDBA ŽENSKIH JAKEN