Moda za moške je vse bolj pomembna in tega se zavedamo tudi v Mani

moška modna oblačila

Moda ni pomembna samo pri dekletih, tudi fantje se radi oblačijo trendovsko in očem privlačno, seveda pa se prav vsak v izbranih oblačilih rad počuti tudi udobno. Prav zato smo v trgovinah Mana poskrbeli tudi za pestro kolekcijo moških oblačil, ki jih lahko sedaj v naših prodajalnah kupite po akcijskih cenah, saj vam v januarju določene kose ponujamo v sklopu sezonskega znižanja.

Pri izbiri moških oblačil moramo nekaj pozornosti posvetiti konfekcijski številki

Tako kot dekleta morajo tudi fantje paziti na to, da so jim oblačila dejansko prav, je pa sicer splošno znano, da se fantje v oblačilih radi počutijo bolj sproščene, zato velikokrat posegajo po (pre)velikih konfekcijskih številkah. Pogosto se zatakne pri kupovanju moških suknjičev, ko veliko moških misli, da jim je suknjič premajhen, kljub temu, da jim je v resnici popolnoma prav. Pri tem je potrebno upoštevati, da mora biti ramenski šiv točno na vrhu ramen, rokavi suknjiča pa naj segajo do zapestja, saj bomo pod suknjičem oblekli srajco, ki mora nekoliko kukati izpod rokava suknjiča. V kolikor rokav suknjiča v celoti prekrije rokav srajce (kar se dogaja relativno pogosto) smo izbrali prevelik suknjič.

moški suknjič

Moški pulover lahko odlično kombiniramo s srajcami ali pa ga nosimo samostojno

Dobro investicijo pri nakupu moških oblačil predstavljajo tudi moški puloverji in srajce, ki jih lahko med seboj odlično kombiniramo ali pa oblečemo vsak kos oblačila zase. Če se odločimo za nakup srajce, ki jo bomo nosili tudi v prostem času, je dobro izbrati takšno, da lahko zavihamo rokave. Srajca izgleda izjemno trendovsko, poleg tega pa je tudi zelo udobna, sploh, ko se temperature nekoliko dvignejo. S takšno srajco neverjetno šik delujemo tako v službi kot tudi v prostem času, v njej pa se bomo počutili udobno in privlačno.

moški pulover

Če se odločimo, da bomo za nek dogodek oblekli moški suknjič, se moramo odločiti tudi za izbiro nekoliko bolj klasične srajce. Tudi ta nam mora biti prav v ramenih in v dolžini rokavov, poleg tega pa je dobro poskrbeti tudi za to, da se rokavi na srajci ne bodo vihali, gumbi na manšetah pa naj bodo v tem primeru zaprti. Če je dogodek temu primeren se lahko odločimo tudi za kravato, katere špica naj sega do pasu, nikakor pa ne čez pas. Velikokrat se pojavi tudi dilema o tem, kakšno širino kravate izbrati. Široka kravata je primerna za tiste, ki želijo bolj klasičen videz, pri čemer so tudi fazone na suknjiču širše, ožji modeli pa spadajo k modernim ožjim krojem oblek. Tudi oblika ovratnika na srajci ima vlogo pri izbiri širine kravate. Manjši in nižji ovratniki so bolj primerni za ožje kravate.

Ne samo dekleta, tudi fantje moramo biti pozorni na to, da so nam oblačila prav. Vsak ima seveda svoj slog, vendar so oblačila, ki delujejo preveliko (kot baggy style) v tem času na modnih brveh relativno nezaželena. Z oblačili, ki se nam podajo, lahko odlično poudarimo svojo postavo. Tudi fantje lahko s kavbojkami, ki so nekoliko ožje lepo poudarimo zadnjico.

PREVERI CELOTNO PONUDBO MOŠKIH OBLAČIL

Pestra ponudba moških oblačil v sezonskem znižanju

V Mani pa nismo pripravili zgolj moških oblačil za vsak dan, pač pa smo poskrbeli tudi za športna oblačila, ki jih lahko oblečete na trening ali pa na nekoliko bolj sproščen dogodek. Sezonski popusti veljajo za skoraj vse kose športnih oblačil. Moške trenirke so udobne in izdelane iz kakovostnih materialov, ki so telesu prijazni, poleg tega pa omogočajo veliko mero gibanja, saj se telesu moške trenirke odlično prilagajajo. Poleg hlačnega dela trenirke se lahko odločite tudi za nakup športne jopice, ki bo dopolnila vaš izgled. Hkrati lahko fantje izbirate tudi med moškim spodnjim perilom, ki je izjemno udobno in narejeno iz koži prijaznih materialov, ki bodo poskrbeli za udobje skozi ves dan.

moška športna jopica