Kratke hlače za ženske ravno tako pomembne kot poletna obleka

Danes hlače predstavljajo glavni del vsakodnevne garderobe tako moških kot tudi žensk. Tako moške kot ženske hlače ločimo glede na to, ali so primerne za prosti čas (kavbojke) ali pa za različne poslovne priložnosti. Različne vrste hlač ločimo tudi glede na dolžino. Pred nakupom novih hlač je torej treba paziti, da niso prekratke ali predolge, temveč ravno pravšnje dolžine.

Ženske poleti poleg priljubljene poletne oblekice rade nosijo tudi kratke hlače. Enobarvne ženske kratke hlače so večna klasika, malo bolj drzne ženske pa rade izberejo tudi pisane, saj z njimi pritegnejo pozornost in marsikateri pogled.

Kratke hlače (ženske, moške) ne obstajajo v enem univerzalnem modelu in velikosti, ki bi ustrezala vsem. Ljudje smo si različni in vsakemu pristaja določen model hlač, zato morate premisliti, katere hlače najbolj pristajajo vašemu tipu postave, preden se odločite za nakup.

Ženske jeans hlačeŽenske jeans hlače - kos oblačila, ki ne sme manjkati v omari

Ženske jeans hlače so namenjene nošenju v prostem času in bolj sproščenih trenutkih. Danes na trgu obstaja že toliko različnih modelov kavbojk, da vsak lahko najde tiste prave zase. Pred nakupom se prepričajte, da so kavbojke dovolj udobne, da je njihova dolžina prava in da poudarijo vaše dobre lastnosti ter skrijejo napake. Izberite takšne, ki so vam, ko ste jih pomerili malo tesne, saj se bodo po eni uri nošenja raztegnile tudi do deset odstotkov. Odločite se za tiste, ki vsebujejo elestan, ker se bodo bolj prilegale vašemu telesu in bodo bolj udobne. Pozorni bodite tudi na velikost zadnjih žepov, ki ne smejo biti postavljeni prenizko, saj bodo optično zmanjšali vašo postavo. Močnejša postava zahteva večje zadnje žepe. Ko enkrat najdete dobre kavbojke, vam svetujemo, da se vračajte k tej znamki, saj boste imeli najmanj težav pri kupovanju novih.

Za ženske, ki jeans hlače rade nosijo s čevlji z visokimi petami, je izbira prava dolžine zelo pomembna, in ko jih kupujete, imejte obutev, s katero jih boste največkrat nosili, pri sebi. Tako ne boste mogli zgrešiti. Ženske jeans hlače so lahko popolnoma preproste in brez kakršnihkoli okraskov, ali pa jih krasijo kamenčki, potiski in našitki. Danes so zelo priljubljene tudi kavbojke z videzom obrabljenosti in obledelosti.

V spletni trgovini MANA pa niso na voljo samo kratke in jeans hlače, temveč tudi ženske kopalne in pohodne hlače. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.