Ženske rokavice: elegantne, za prosti čas ali smučarske rokavice ženske smučarske rokavice

Ženske rokavice so vam v trgovinah Mana na voljo v ogromno različicah. Največ izbire imate pri klasičnih zimskih rokavicah, trudimo pa se, da so vam na voljo tudi čim bolj raznolike ženske smučarske rokavice in damske rokavice, v naši ponudbi pa seveda najdete tudi različne moške in otroške rokavice.

Kvalitetne smučarske rokavice po dostopni ceni


Zaradi dejstva, da so vaše roke oziroma dlani med smučanjem še posebej izpostavljene, morate izbrati resnično kvalitetne smučarske rokavice. Te morajo poskrbeti za zaščito vaših rok pred mrazom in pred snegom, hkrati pa morajo smučarske rokavice omogočati tudi dober oprijem, sicer lahko pride do nezgod. V Mani najdete izjemno kvalitetne rokavice, namenjene smučarjem in smučarkam, po zelo ugodni ceni. V naši ponudbi vas čakata tudi moška in ženska smučarska jakna ter smučarske hlače; tudi naša smučarska oblačila odlikuje ugodno razmerje med ceno in kvaliteto, podobno pa velja tudi za klasična zimska oblačila (ženska zimska jakna, moška in ženska bunda ipd.). S pomočjo naše ponudbe boste zagotovo precej lažje dočakali pomlad in s tem tudi otoplitve.


Ženske rokavice za posebne priložnostidolge črne rokavice


Ženske rokavice pa seveda niso namenjene le zaščiti dlani pred mrazom, ampak med ženske rokavice uvrščamo tudi elegantne damske rokavice. To so najpogosteje dolge rokavice oziroma dolge črne rokavice, možne pa so tudi nekatere druge različice. Dolge rokavice veljajo za izjemno eleganten modni dodatek, s katerim lahko tudi najbolj običajno (večerno) obleko spremenite v nekaj posebnega. Tovrstne ženske rokavice so prava izbira za vse, ki želite zablesteti na slavjih oziroma različnih družabnih dogodki, od porok do maturantskih plesov in silvestrskih zabav. Dolge črne rokavice in elegantne rokavice v drugih barvah lahko najdete tudi v trgovinah Mana. Verjamemo, da je ključ do večje samozavesti, ki jo nato izžarevate tudi navzven, pogosto prav v premišljeno izbranih modnih dodatkih, ki vas spremenijo v zvezdo večera.

Več o ženskih smučarskih jaknah:www.vsi.si/mana/zenske-smucarske-jakne

V PONUDBI TUDI ŽENSKI PLAŠČI

ŽENSKE JAKNE IN PLAŠČI