Pohodne kratke hlače za aktivno življenje v naraviPohodne hlače ženske

Pohodne kratke hlače so odlične za planinarjenje, pohodništvo, gorsko hojo in druge sprehode po naravi. Pomlad je tu in skrajni čas je, da odidemo na svež zrak, kjer bo gibanje prijetno, zdravo in zabavno. V trgovinah MANA najdete pohodniške kratke hlače še posebej ugodno.

Ženske, moške in otroške pohodne kratke hlače

Prednost MANE je, da pri nas lahko poceni oblečete prav vso družino. Zadnje čase poseben poudarek dajemo oblačilom za aktivno življenje in tudi športnim oblačilom za fitnes, saj želimo, da so lepa in prijetna oblačila dostopna vsem. Pri nas dobite pohodne hlače za otroke, ženske in moške. So iz kvalitetnih materialov, udobne in se lepo prilegajo, tako da vas nikakor ne bodo ovirale pri hoji. Udobje, prilagodljivost in kvaliteta so glavne lastnosti pohodnih hlač. Moške pohodniške kratke hlače kombinirajte še s kako tekaško majico, ki odvaja pot in vam bo dolgo odlično služila za različne dejavnosti.

Pohodniške kratke hlačeAli izberemo pohodniške kratke hlače ali raje dolge?

Ko izbiramo pohodne hlače (otroške ali odrasle), se moramo vprašati, katera dolžina bi nam bolj koristila. Dolge hlače vas bodo varovale na bolj “pestrih” terenih, kjer bi vam lahko nagajale rastline in razne žuželke, tudi klopi in komarji. Prav tako so boljša izbira v hladnejših dneh. Za urejene poti in bolj mestne sprehode pa bodo odlične tudi pohodne kratke hlače. Pohodne hlače za otroke naj bodo prave dolžine, da se otroci ne bodo spotikali, zato jih je dobro poskusiti skupaj s pohodnimi čevlji.

Pohodne kratke hlače blizu vas

MANA ima svoje trgovine povsod po Sloveniji, najbolje, da najbližjo vam najdete na naši spletni strani. Pohodniške kratke hlače lahko pridete poskusit in kupit kar šest dni v tednu, nekatere večje poslovalnice pa so odprte tudi v nedeljo. Pohodne hlače moške kolekcije, pohodne hlače otroške kolekcije in ženske pohodne kratke hlače vas čakajo, da jih oblečete in pridno uporabljate pri svojih aktivnosti.

Več o jaknah za tek: www.vsi.si/mana/jakne-za-tek

ELEGANTNE ŽENSKE OBLEKE

MOŠKE MAJICE