Ženski plašči za vsak okus

Jakne in plašči so nepogrešljivi v mrzlih in deževnih dneh, saj nas grejejo in deloma tudi ščitijo pred padavinami. Če pozimi raje posežete po bundi, vam bodo jakne in plašči prišli zelo prav v prehodnih obdobjih (jesen, pomlad), ko je nekoliko topleje kot pozimi, pa vendar se je potrebno primerno obleči.

Ženski plaščZimski plašči in jakne

Nudimo vam zelo različne modele ženskih plaščev in jaken. Od športnih modelov, elegantnih modelov ženskih plaščev pa vse do plaščev za močnejše postave. Za vsako se bo našel model ženskega plašča, ki bo po barvi in obliki ustrezal vaše okusu, hkrati pa se tudi prilegal vaši postavi. Zimski plašči so izdelani iz toplih, a lahkih materialov, ki jih je užitek nositi. Izbirate lahko med kratkimi in dolgimi jaknami in plašči. Ženski plašči Mana so natančno izdelani iz kakovostnih materialov, zato vam bodo brezhibno služili več sezon. Ponudba barvnih odtenkov je zelo bogata, prav tako vam vsak sezono ponudimo nove in modne modele jaken in plaščev. Izbirate lahko med ženskimi plašči in jaknami z ali brez kapuce, na zadrgo ali gumbe, z dodanim pasom ali brez njega - ponudba različnih modelov zimskih plaščev je zares bogata. Vsi ženski plašči so vam kljub izjemno dobri kvaliteti na voljo po dostopnih cenah. Zimske plašče iz naše ponudbe lahko odlično kombinirate tudi z drugimi oblačili iz trgovine Mana - zimskimi krili, hlačami, jopicami, itd. Strankam so namreč na voljo različne modne kolekcije sezone, s pomočjo katerih lahko sestavite barvno usklajene kombinacije oblačil.

Ogled ponudbe zimskih plaščev na spletu, v katalogu ali v živo

Ponudbo ženskih plaščev za vsak okus in vsako priložnost si lahko ogledate na naši spletni strani, v reklamnem katalogu, ki ga prejmete na dom ter seveda v živo v prodajalnah Mana. Naše osebje v prodajalnah vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri primernih oblačil, v kolikor boste potrebovali pomoč. Veselimo se vašega obiska v Mani!