Ženske pohodne hlače: pestra izbira po ugodnih cenah


Ženske pohodne hlače
v katerih se boste udobno počutili, hkrati pa boste tudi dobro videti, si odslej lahko izberete v trgovinah Mana po vsej Sloveniji. V ponudbi namenjeni pohodništvu pa imamo tudi kakovostne otroške pohodne hlače, pohodne hlače za moške in moške pohodne jakne.


Pohodniške poti vas vabijo: izberite udobne pohodniške hlače!


Pred odhodom v gore, pa tudi če gre le za obisk manj zahtevnih pohodniških poti, boste potrebovali tudi nekaj ustrezne opreme, primerno obutev ter topla in udobna oblačila. V Mani si po ugodnih cenah lahko izberete kakovostne, udobne pohodne hlače: moške in ženske pohodne hlače, otroške pohodne hlače ter športne majice za ženske, pohodne hlače za moške in moške pohodne jakne.

ženske pohodne hlačeotroške pohodne hlače


Za pohodništvo in izlete v naravo: v Mani poceni oblečete vso družino


Pohodniška oblačila so udobna, narejena iz kakovostnih materialov, se gibajo skupaj z vami ter vas zaščitijo pred vremenskimi vplivi in odrgninami. Ženske pohodne hlače morajo biti zračne in lahke, vodoodporne ter izdelane iz materiala, ki se hitro suši. Tudi kakovostne otroške pohodne hlače so lahke, udobne, odlikuje jih koži prijazen material, ki odbija vodo in ščiti pred sončnim sevanjem. V Mani lahko po ugodnih cenah kupite ženska, otroška in moška športna oblačila.

V NAŠI PONUDBI TUDI ŽENSKE BUNDE


Lahke pohodniške hlače sodijo med obvezno opremo pohodnika


Lahke ženske pohodne hlače so na voljo v različnih barvah in velikostih, po zelo ugodnih cenah. Privoščite si kakovostne in cenovno ugodne ženske pohodne hlače! Če se odpravljate na pohod ali daljši izlet z družino, ne pozabite primerno obleči tudi najmlajših pohodnikov! Za otroške pohodne hlače je enako pomembno, da so lahke in udobne, da ščitijo pred vetrom in sončnimi žarki ter otroka vsaj delno zaščitijo pred lažjimi poškodbami, odrgninami in praskami. Za kakovostne otroške pohodne hlače pa ni potrebno odšteti celega premoženja! Po ugodnih cenah jih dobite tudi v trgovinah Mana. Obiščite našo spletno stran:http://www.mana.eu/si/430/03/OTROCI.aspx in preverite ponudbo v vam najbližji trgovini.