Na kaj moramo biti pozorno pri kupovanju smučarskih oblačil?

Zima morda letos res ni dosegla tistih najnižjih temperatur in obilice snega, kot bi si to želeli mnogi, vendar se nas kljub temu veliko odpravi smučat na svoje najljubše smučišče doma ali v tujini, za kar pa potrebujemo primerno smučarsko opremo. Seveda je najpomembneje, da se odločimo za nakup kvalitetnega in udobnega smučarskega kombinezona, ki nam bo omogočil prijetno, toplo in nepozabno izkušnjo na belih strminah. Ko kupujemo smučarske hlače in smučarsko jakno, bodimo pozorni na to, da je topla in narejena iz kakovostnih materialov, ki bodo vlago prepuščali ven, navznoter pa ne, naše telo pa bo tako ves čas ostajalo suho. Dobro pa je tudi, da ima smučarska jakna (pa tudi smučarske hlače) dovolj (velikih) žepov, kamor bomo lahko med smučanjem spravili denarnico, telefon, morda pa tudi zimsko kapo in rokavice, ko se bomo na smučarski koči odločili za kratek postanek.

   mošče smučarske hlačesmučarska zimska budna

Pestra ponudba smučarskih hlač in jaken v trgovinah Mana

V trgovinah Mana ponujamo pestro izbiro smučarskih oblačil tako za ženske kot tudi za moške. Izbirate lahko med številnimi smučarskimi hlačami in jaknami. Smučarska oblačila so udobna in se telesu prilagajajo, smučanje pa je v njih zato zelo prijetno. Poleg smučarskih hlač in jaken lahko pri nas kupite tudi smučarske rokavice, pozabili pa nismo niti na zimske kape, čeprav velja tukaj omeniti, da je na smučanju priporočljivo nadeti smučarsko čelado. Pod to lahko namestimo tudi zimsko kapo, vsekakor pa nam bo kapa prišla prav, če se bomo želeli po čudovitem smučarskem dnevu odpraviti na ogled idilične gorske vasice, v kateri smo nastanjeni.

Vse smučarske hlače in jakne, ki jih ponujamo, si lahko ogledate na naši spletni strani. Vabimo pa vas tudi, da se oglasite v eni izmed naših poslovalnic, kjer lahko smučarska oblačila tudi poskusite.