Pošlji povpraševanje

Kdaj je čas majic? Vedno! Majice so na udaru poleti in pozimi.

Ženske majice se nosijo vedno in povsod. Tudi k oblekam ki so moderne danes, lahko moški ob določenih priložnostih brez skrbi oblečejo majico. Obleka je seveda bolje videti s srajco ampak – danes je dovoljeno skoraj vse. Majice brez rokavov moški navadno oblečejo če se ukvarjajo s športom, ko se odpravijo na tek ali v fitnes, ženske pa si lahko privoščijo in majice brez rokavov oblečejo h poletnemu krilu, obleki, kratkim hlačam, kavbojkam ter raznim priložnostnim oblačilom. Pomembno je le, da se stil majice in spodnjega dela oblačil skladata. Če želite nositi majico bolj sproščeno, si jo ne zataknite za pas. V tem primeru naj bo krajša in naj malo nakaže obliko telesa, da ne bo prekrivala vaše zadnjice ali celo dajala videza, da na vas visi. Tudi prekratke majice niso preveč zaželene, razen pri najstnicah, katerim modne smernice  zapovedujejo naj malce pokažejo popek. Moda med mladimi in starejšimi se pač razlikuje, zato je treba oblačila prilagoditi letom primerno. Tudi majice brez rokavov so za najstnice krajše, saj drugačne skoraj nočejo obleči. Na zalogi je dovolj oblačil za vsa starostna obdobja, ki bodo zadovoljile želje mlajših in starejših, moških in žensk. Poletne majice dajo domišljiji krila, saj je v teh dneh dovoljeno več, s krasnimi kratkimi hlačami ali krili jih boste lahko dobro kombinirali in se počutili odlično.


Počasi bo prišel čas majic z dolgimi rokavi – poletje gre h koncu

Tudi majica z dolgimi rokavi je obvezen kos garderobe v vseh starostnih skupinah. Poleti tanjše, pozimi debelejše, spomladi in jeseni pa nekaj vmes, so majice z dolgimi rokavi vedno praktična rešitev. Če je pretoplo, jo lahko vzamete s sabo in poskrbite, da vas kasneje ne bo zeblo. Če je prevroče jo lahko slečete in ostanete v tanjši majici, ki jo nosite spodaj. To je zagotovo najbolj idealna rešitev pri otrocih za katere nas vedno skrbi, da jih ne bi zeblo. Otroci imajo radi majice brez rokavov, saj se v njih počutijo svobodne, nič jih ne tišči in ovira pri igri. Zato je velika zaloga poletnih majic brez rokavov pri malčkih, skoraj obvezna - poleg tega, da se vedno umažejo ravno takrat ko je to najmanj potrebno. Ko kupujete majice z dolgimi rokavi ali majice brez rokavov se ne izogibajte barv. To je modno pravilo sploh pri poletnih majicah, saj je znano da je temnih barv preveč, da si ljudje ne upajo poseči po bolj živih variantah. Nikar! Če se vam zdi, da je vaša majica prežive barve, jo umirite s temnejšimi hlačami in nikar vedno ne hodite okrog v temnih oblačilih. Tisti časi so mimo. Otroci so drugačni, saj ljubijo barve. Nihče pa ne ve, kdaj ta ljubezen do barv izgine in kam se izgubi.

Majice brez rokavov


Majice s kratkimi rokavi so še vedno najbolj priljubljeno poletno oblačilo

Majice s kratkimi rokavi so cenovno zelo dosegljive, zato to oblačilo številčno prevladuje v vsaki omari - otroški in odrasli, moški in ženski. Na tržišču je ogromno različnih majic s kratkimi rokavi v vseh mogočih barvah, z odprtimi hrbti, z velikimi in malimi napisi, našitimi trakci in cvetlicami ter še mnogo drugih. Poletne majice so lahko preproste, enobarvne, zelo priljubljena je bela, lahko pa so to majice s kratkimi rokavi, ki so okrašene z volančki in čipkami. Za moške so majice s kratkimi rokavi največkrat polepšane le z ovratnikom in zadnje čase z barvnimi luknjami za gumbe. Otroci in ženske si lahko privoščijo več svobode pri nakupovanju poletnih majic, saj so nekako bolj sproščeni glede barv. Glede na statistiko se moški zadnje čase precej poslužujejo internetnih nakupov, kar je presenetljivo, saj običajno pustijo kar ženskam proste roke pri izbiri in nakupovanju njihovih oblačil. Z veseljem naročajo majice z s kratkimi ali dolgimi rokavi, hlače, srajce, perilo in vse ostalo od doma. Splet jim je odprl nove dimenzije – nakup oblačil lahko opravijo hitro in udobno.

Majice


Oglejte si našo ponudbo majic s kratkimi rokavi