Kako kupiti oblačila, ki bodo otroku kar najbolje ustrezala?

Starši se velikokrat sprašujejo na kaj vse morajo biti pozorni, ko kupujejo oblačila za svoje otroke. Izbira res ni preprosta, saj moramo pri nakupu otroških oblačil upoštevati tako velikost oblačila, kot tudi kakovost barvil in materialov, pozabiti pa ne smemo niti na to, da morajo biti oblačila, ki jih izberemo, otroku všeč. Prav zato vam ponujamo nekaj nasvetov, da bo kupovanje otroških oblačil nekoliko enostavneje.

Otroške trenirke

Najprej je potrebno poskrbeti za kakovost oblačil

Zavedati se moramo, da je otroška koža izjemno občutljiva, posledično pa je zelo pomembno, da so oblačila, ki jih kupimo našim najmlajšim, kvalitetna. Razna cenena barvila lahko namreč škodujejo otroku in njegovo kožo celo poškodujejo. Seveda je potrebno biti pozoren tudi pri izbiri materiala iz katerega so otroška oblačila izdelana. Le-ta naj bodo naraven in prijeten. Umetni materiali pogosto ne dihajo, otrok pa se v njih poti in se posledično počuti neprijetno. Poudariti velja tudi, da volnena oblačila otroke velikokrat motijo, zelo priljubljen med našimi najmlajšimi pa je bombaž, ki ponuja obilico udobja.

Če želimo, da so oblačila zares varna za naše najmlajše je dobro, da jih operemo še preden jih prvič oblečejo. S tem namreč izperemo substance v barvilih, ki bi lahko dražile otroško kožo in povzročale neprijetne alergije.

Izbrati moramo pravo številko otroškega oblačila

Otroška oblačila morajo biti otrokom seveda prav, saj se bodo drugače v njih počutili neprijetno. Če nakupujemo v trgovini to ne bo težava, saj lahko otrok vsa oblačila tudi pomeri, v kolikor pa kupujemo po spletni trgovini in naročimo oblačilo, ki otroku ne ustreza, je omenjeno bolje vrniti.

Res je, da otroška oblačila izbiramo in kupujemo starši, vendar se je potrebno zavedati, da imajo tudi otroci lasten okus, ki ga moramo pri izbiri oblačil zanje upoštevati in spoštovati, saj v nasprotnem primeru otroci nad izbranimi oblačili ne bodo navdušeni. Še posebej so otroci navadno navdušeni nad vzorci in napisi, zato tudi v primeru, ko kupujemo darilo, ne moremo zgrešiti z otroško majico z napisom ali pa zanimivimi hlačami z vzorcem.

Otroške obleke

Pestra ponudba otroških oblačil v trgovini Mana

Tudi v trgovinam Mana vam ponujamo pestro kolekcijo različnih otroških oblačil. Izbirate lahko med različnimi številkami otroških oblačil. Ponujamo tako otroška športna oblačila kot tudi oblačila za nekoliko bolj formalne priložnosti. Trenirke za otroke so izjemno udobne in izdelane iz materialov, ki se prilegajo otroku in omogočajo enostavno gibanje. Tako bo vašim najmlajšim izjemno prijetno tudi med športnimi aktivnostmi, seveda pa lahko udobno trenirko oblečejo tudi, ko se gredo igrat v park ali pa se odpravijo na obisk k najboljšemu prijatelju.

Ponujamo tudi različne kopalke za otroke

Ker prihaja poletje in s tem sezona kopalk, smo v Mani poskrbeli tudi za pestro in barvito kolekcijo kopalk za otroke. Kopalke za otroke so na voljo v različnih velikostih. Ponujamo tako otroške kopalke za malčke, kot tudi tiste, ki bodo pristajale že nekoliko večjim otrokom. Vse kopalke so opremljene z različnimi vzorci, ki bodo vaše najmlajše naravnost navdušile.

V Mani pa ne ponujamo zgolj otroških oblačil, pač pa lahko zase oblačila naročijo tudi vsi odrasli. Ponujamo tako kolekcije ženskih kot tudi moških oblačil. Ker je ponudba raznovrstna bo vsak našel nekaj po svojem okusu. Dekleta lahko že izbirajo med prijetnimi poletnimi oblekami, modnimi bluzami, majicami, hlačami, pa tudi različnimi modnimi dodatki in pasovi, ki jih bodo lahko nosile vse poletje, pozabili pa nismo niti na obleke za na plažo. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali z odgovori na vprašanja, oglasite pa se lahko tudi v kateri izmed naših poslovalnic, kjer lahko oblačila tudi pomerite.

Več o trgovini z otroškimi oblačili