Jakne različnih vrst po izjemno ugodnih cenah


Podjetje Metro, trgovska družba d.d. ima licenco za trgovine Mana v Sloveniji, kjer prodajajo oblačila za moške in ženske med katerimi najdemo ugodne jakne, hlače, majice in otroška oblačila. Jakne so nujen kos oblačila predvsem v jesenskem in spomladanskem času, ko so temperature ravno pravšnje za kakšno prehodno jakno, seveda pa so lahko jakne tudi modni dodatek kot npr jeans jakne za prosti čas ali kakšno bolj uradno zadevo. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato imamo za vse jakne iz naše kolekcije na voljo izjemno ugodno ceno, ki je poleg kvalitete zaščitna stvar naše trgovine. V kolikor potrebujete moško ali žensko športno jakno ali mogoče toplejšo jakno iz flisa za malo bolj hladne dni nas obiščite v eni od trgovin po Sloveniji. Za pomoč vam je na voljo naša spletna stran kjer je za vsako jakno na voljo preglednica, v katerem delu Slovenije so še na voljo.

OBLECITE SVOJEGA OTROKA V MODERNO JAKNO!


Jakne za prosti čas so izjemno priljubljene in udobne

Jakna je idealno oblačilo v različnih vremenskih pogojih, od vetra, dežja pa do mrzlih zimskih mesecev. V naši ponudbi jaken lahko izbirate med različnimi jaknami za prosti čas, od prehodnih jaken, ki so primerne za spomladanske in jesenske mesece, kjer temperature še vedno niso dovolj visoke, da se lahko gibljete brez jakne do jakne iz flisa, ki je namenjena vsem tistim, ki radi preživljate čas zunaj tudi v nekoliko bolj mrzlih mesecih. Na naši spletni strani lahko najdete kvalitetne jakne za prosti čas od ženskih športnih jaken, ki so odporne proti vetru in vlagi pa do moških športnih jaken, v katerih lahko opravljate različne športne aktivnosti od igranja nogometa, teka do pohodništva. Poleg naštetih jaken imamo seveda tudi jakne za najmlajše z različnimi barvnimi vzorci in velikostmi in prepričani smo, da boste tako vi, kot vaši najmlajši izjemno zadovoljni z našimi jaknami.

Ženske jakne iz blagaŽenska prehodna jakna


Jakne - včlanite se v Mana klub in izkoristite popuste

Poleg kakovosti naših jaken in ugodne cene, smo za vas pripravili tudi kartico Mana klub. V kolikor se odločite za nakup katerekoli jakne v naši trgovini, vam podarimo brezplačno članstvo, ki je hkrati brez obveznosti, obenem pa omogoča nakupe oblačil kot so jakne in modnih dodatkov za vas in vašo družino po najboljših cenah. Naš slogan in poslanstvo - Živimo modno in super ugodno ponazarja naš trend, s katerim sledimo modnim zapovedim z različnimi jeans jaknami, obenem pa za vse naše jakne veljajo super ugodne cene, s katerimi se približujemo našim strankam, ki se z veseljem vračajo k nam. Poleg jaken naši popusti veljajo seveda tudi na vse ostale artikle, tako moške, ženske in otroške in z zbiranjem točk v Mana klubu dobite popuste na naslednje nakupe artiklov v naših trgovinah, kjerkoli po Sloveniji.

IZBERETE LAHKO TUDI ŽENSKI PLAŠČ


Jeans jakne za prosti čas - moške in ženske

V naših trgovinah sledimo trendom in modnim zapovedim in v zadnjem času se vse več žensk odloča za kvalitetne jeans jakne, ki jih nosijo v prostem času ali kombinirajo z drugimi oblačili za kakšne bolj uradne dogodke ali v službo. Enako je z moškimi - kakovostna jeans jakna poudari možatost, s primernim kombiniranjem pa poudari resen in eleganten videz. V kolikor vas jeans jakne zanimajo, nas obiščite v eni od trgovin po Sloveniji in z veseljem vam bomo svetovali o pravilni izbiri jeans jaken. Poleg jeans jaken nudimo tudi kvalitetne prehodne jakne, ki so lahko elegantne ali pa primerne bolj za preživljanje prostega časa in kot že ime pove - so idealen kos oblačila med prehodom iz poletja v zimo ali obratno, ko so temperature še ravno pravšnje za nošenje jaken. Trgovina Mana je pravi naslov za različne vrste jaken, katerih odliki sta kvaliteta in ugodna cena.