Kratke obleke so še posebej poleti izjemno priljubljene, saj ponujajo veliko udobja

Spet prihaja poletje in poletje je čas, ko se dekleta rada odenejo v poletne obleke različnih krojev, barv in dolžin. Pred izbiro prave poletne obleke pa je nujno potrebno ugotoviti, kak tip postave premoremo in izbrati obleko, ki je našemu tipu postave kar najbolje ustreza.

NUDIMO ELEGANTNE ŽENSKE OBLEKE

Kateri kroj obleke izbrati glede na tip postave, ki ga imamo?

Se lahko pohvalite s topom postave, ki ga premore na primer Beyonce ali Sofia Vergara? Gre za tip postave, ki ga imenujemo “peščena ura”. V svetu mode je izjemno zaželen, saj so ženske obline že naravno lepo poudarjene. Kratke obleke za ta tip postave naj bodo nekoliko ožje, da še poudarijo pas, ki ga lahko dodatno poudarimo z širšim pasom, ki ga namestimo kar na obleko. Ob pasu lahko kratko obleko krasi tudi dekolte, vendar moramo biti previdni, da le-ta ne bo preglobok, sploh, če je obleka res nekoliko krajša, pri daljših oblekah pa si lahko privoščimo nekoliko globlji dekolte.

Za vse, ki se lahko pohvalite s postavo v obliki jabolka, kar pomeni, da so vaša ramena malce širša, noge pa so vitke in dolge, so idealne obleke z nekoliko manj dekolteja in širšimi naramnicami. Prav tako je lahko na kratki obleki izrez V, vendar le-ta ne sme biti preglobok. Tipu jabolka pristajajo tudi kratke obleke na preklop pa tudi tiste z višjim pasom, ki podaljšajo linijo nog.

Za hruškasto obliko telesa, pri katerem so nekoliko bolj poudarjeni boki in zadnjica, je zelo pomembno, da je poudarjen zgornji del telesa in da se s tem pozornost odvrne od bokov in zadnjice. To se najlažje doseže s lahko kratko obleko z dekoltejem in poudarjenim zgornjim delom ali z obleko, ki je širša v spodnjem delu. Če imate širše boke in stegna, potem izberite kroj obleke, ki lepo pada prek spodnjega dela telesa.

Ženska kratka oblekaŽenska poletna obleka za na plažo

Čipkaste obleke, obleke za plažo in druge ženske poletne obleke - pestra ponudba v trgovini Mana

V trgovini Mana se lahko tudi v letošnjem poletju pohvalimo s pestro kolekcijo kratkih oblek, nad katero bodo predstavnice nežnejšega spola naravnost navdušene. Izbirate lahko med različnimi kroji kratkih oblek in tako poskrbite, da bodo obleke kot nalašč pristajale vaši postavi. Ob čipkastih oblekah, ki jih lahko kombinirate s petkami in žensko torbico, smo za vas pripravili tudi pestro izbiro oblek za plažo. Kratke obleke so narejene iz kakovostnih in naravnih materialov, ki tudi pri visokih poletnih temperaturah zagotavljajo veliko udobja.

Ponujamo pa tudi moška in celo otroška poletna oblačila

V Mani pa smo pripravili tudi pestro ponudbo drugih poletnih oblačil za moške in ženske. Tako lahko izbirate med modernimi kratkimi hlačami, majicami s kratkimi rokavi ter jopicami ali puloverji. Ker je poletje tik pred vrati, se na naših policah nahaja tudi široka ponudba različnih modelov kopalk, ki jih boste potrebovali na dopustu. Ob široki ponudbi oblačil pa nismo pozabili niti na najmlajše. Ker se zavedamo, kako zelo pomembno je, da se bodo tudi naši najmlajši v svojih oblačilih počutili prijetno, vam ponujamo tudi pestro izbiro oblačil za otroke in dojenčke, ki bodo naravnost navdušeni nad vzorci in barvami oblačil. Oblačila so izdelana iz kakovostnih materialov, ki dihajo in koži tako zagotavljajo obilico udobja.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam pred nakupom kratke obleke ali drugih oblačil še pojavljajo ter vam tako pomagali pri izbiri kratke obleke, ki bo kot nalašč za vas. Vabimo pa vas tudi da nas obiščete v eni izmed naših poslovalnic, kjer lahko obleke tudi pomerite in se prepričate o pravilni velikosti oblačil.