Modni trendi letošnjega poletja vsebujejo tudi različne kroje kratkih hlač

Temperature zunaj so vse višje, šole je skoraj konec - tako vemo, da je poletje pred vrati. Seveda pa je tudi letošnje poletje polno novih modnih trendov o katerih se morajo modni navdušenci podučiti.

V poletju 2018 se v modo vračajo bermuda kratke hlače, ki so bile tudi v preteklosti že zelo popularen kos poletnega oblačila v garderobi vsakega dekleta. Seveda so tudi letošnje poletje moderne ultra kratke hlače, ki jih bodo predstavnice nežnejšega spola oblekle predvsem na počitnicah ob morju. Vendar modeli mini kratkih hlač v letošnjem poletju prinašajo spremembo - izjemno popularne so postale kratke hlače z višjim pasom, kot v preteklih letih.

VSE NA ENEM MESTU - TUDI ŽENSKE KOPALKE!

Ob kratkih hlačah bodo modni hit tega poletja tudi krila in obleke

Seveda pa so modni hit tega poletja tudi krila. Krila se bodo kupovala v najrazličnejših dolžinah in barvah. Najbolj popularne barve letošnje poletje bodo barva sivke, svetlo zelena, temno vijolična, rjava in nebeško modra barva. Za sproščujoče trenutke s prijatelji in družino si lahko dekleta umislijo krajša krila narejena iz jeansa ali iz drugega materiala. Za nekoliko bolj posloven izgled se lahko predstavnice nežnejšega spola odločijo za krila, ki segajo do kolen in jih kombinirajo z lahko poletno srajčko, komplet pa lahko popestrijo z nakitom, kot je verižica in pripadajoča zapestnica. Seveda so za posloven izgled nujen del kompleta tudi petke, ki bodo dodale ostrino in eleganco že doseženemu izgledu. Iz mode pa niso odšla niti dolga ohlapna krila, ki so sploh med poletjem izjemno prijetna, saj hkrati ščitijo pred škodljivi sončnimi žarki, ob tem pa so zračna in nam pod njimi ni vroče.

Dekleta se bodo letošnje poletje lahko odevala tudi v kratke obleke. Seveda pa je pri izbiri obleke pomembno vedeti, kak tip postave imamo in le-temu prilagoditi tudi kroj obleke. Dekleta z poudarjenimi boki naj tako oblečejo obleke, ki imajo poudarjen zgornji del - širše naramnice, volani v zgornjem delu obleke ali pa zgolj broška bodo naredili čudeže. Dekleta, ki se lahko pohvalijo s postavo peščene ure naj oblečejo obleke s poudarjenim pasom in tako še dodatno poudarijo svoje obline. Poudarjen pas je zaželen tudi v primerih nekoliko bolj ploske postave, saj bo optično povečal ženske obline, ki jih želimo poudariti. V letošnjem poletju pa se bodo predstavnice nežnejšega spola lahko oblačile tudi v ženske kombinezone.

Ženske kratke hlačeŽensko krilo

Pestra ponudba ženskih kratkih hlač, kombinezonov, kril in oblek v trgovini Mana

V trgovini Mana ponujamo pestro izbiro ženskih kratkih hlač, kril, kratkih oblek in ženskih kombinezonov. Materiali, iz katerih so oblačila narejena so prijetni in dihajo ter tako zagotavljajo veliko mero udobja. Ker so zračni so prijetni tudi za nošnjo poleti. Seveda pa pri nas nismo pripravili zgolj ženske kolekcije poletnih oblačil, pač pa lahko pri nas oblačila nakupujejo tudi moški. Kolekcije kratkih hlač, srajc in majic, kopalk ter jopic in puloverjev so bogate. Ob vsem tem pa pri nas nismo pozabili niti na najmlajše, ki smo jim pripravili prikupno kolekcijo otroških poletnih oblačil, v katerih se bodo vaši malčki počutili naravnost odlično. Ker so oblačila izdelana iz naravnih materialov, vašem malčkom ne bo vroče, koža pa bo ostajala prijetno suha.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam pred naročilom kratkih hlač, oblek, kril ali drugih oblačil iz naše poletne kolekcije, še pojavljajo ter vam tako olajšali odločitev pri nakupu. Vabimo pa vas tudi, da se oglasite v eni izmed naših poslovalnic, kjer lahko kratke hlače in druga oblačila tudi pomerite.

MODNA ŽENSKA OBLAČILA V MANI!