Zimska oblačila za prihodnjo zimo lahko najdete v trgovinah Mana

Poletje je mimo, zima pa se nezadržno približuje in s seboj prinaša hladne temperature, tako pa je spet čas, da svoje omare napolnimo z zimsko kolekcijo oblačil. Tudi letošnjo zimo bo najpomembnejša prav kombinacija barv in materialov, ki jih bomo izbrali. Letos bodo prevladovale naravne barve, med katerimi bosta izstopali predvsem umazano roza in različni odtenki rjave barve, ki jih lahko odlično kombiniramo med seboj. Med materiali pa bodo prevladovali naravni materiali, ki jih bomo lahko kombinirali z volnenimi šali in prijetnimi toplimi kapami.

Zimska oblačila

Kakšne obleke bodo to zimo moderne in kako pravilno izbrati obleko?

Dekleta se bodo lahko tudi to zimo zatekla k najrazličnejšim oblekam, ki jih bodo lahko v popolnosti prilagodila svojemu tipu postave. Seveda pa ni vse le v barvah obleke, ki jo dekle izbere, pač pa se moramo pri nakupovanju ženskih oblačil zavedati, kakšen kroj obleke pristoji našemu tipu postave ter oblačila prilagoditi našim potrebam. Dekleta imajo navadno največ težav pri izbiri prave obleke za svoj tip postave.  Modni trendi dan danes govorijo o različnih tipih ženskih postav. Če se soočamo s postavo, ki jo imenujemo “peščena ura”, ki velja za enega izmed najbolj zaželenih tipov postav, se je priporočljivo odločiti za nekoliko bolj ozke obleke, ki bodo postavo še dodatno poudarile. Priporočljivo se je odločiti tudi za širok pas, ki ga namestimo v pasu in tako še dodatno poudarimo obline. V primeru bolj poudarjenih bokov je pametno izbirati obleke, z bolj bogatim zgornjim delom. Velikokrat izjemno pozitiven vtis naredijo volani, včasih pa lahko želen efekt dosežemo že z nekoliko močnejšo verižico ali rutko oz. šalom. Svoj zgornji del pa lahko odlično poudarimo tudi s širšimi naramnicami ali pa z nekoliko večjim v izrezom, vendar moramo biti pozorni, da izrez kljub vsemu ne bo prevelik. Če smo zelo vitke postave lahko oblečemo obleke, ki so precej oprijete in tako še dodatno poudarimo svoje obline.

Oglejte si ponudbo otroških zimskih oblačil

Pri izbiri zimske kolekcije nismo pozabili niti na moške in na naše najmlajše

Seveda pa smo pripravili pestro zimsko kolekcijo tudi za fante. Moški bodo lahko izbirali med pletenimi puloverji, ki jih bodo lahko oblekli na kavbojke, poleg pa bodo obuli športne copate, ali za nekoliko bolj klasičen izgled moške zimske gležnjarje.

Seveda pri vsem skupaj ne smemo pozabiti niti na naše najmlajše. Pri nakupu otroških zimskih oblačil moramo biti pozorni na to, da so zimska oblačila udobna in koži prijazna. V ta namen se velja izogniti predvsem volnenim oblačilom, ki znajo otroško kožo velikokrat dražiti in so tako precej neprijetna. Tako kot zmeraj, je tudi pri izbiranju oblačil za najmlajše izjemno pomembno, da izbiramo oblačila tako, da se lahko oblečemo večplastno, kar je pri hladnejših zimskih temperaturah še toliko bolj pomembno. Dobro je, da so spodnji sloji oblačil izdelani iz bombaža ali drugih naravnih materialov, ki so koži prijazni in tako ne dražijo nežne otroške kože. Dobro je tudi, da so vrhnja otroška zimska oblačila krojena tako, da se lahko enostavno zapirajo – še najbolj priljubljen način zapiranja je zadrga, ki jo lahko otrok zapre veliko enostavneje in tudi hitreje, kot gumbe. Poleg tega velja omeniti tudi, da je dobro, če imajo otroška zimska oblačila vsaj na rokah patent, ki bo preprečil hladnemu zraku in vlagi vdor pod vrhnje oblačilo.

Otroška zimska oblačila

V trgovinah Mana ponujamo pestro kolekcijo zimskih oblačil

Tudi v trgovini Mana ponujamo pestro ponudbo različnih zimskih oblačil tako za moške kot za ženske. Med moškimi zimskimi oblačili bodo to leto na voljo zanimivi topli puloverji, hlače, pa seveda tudi srajce in druga oblačila, ki jih bo med seboj možno enostavno kombinirati. Seveda zimskih oblačil ne bo primanjkovalo niti za dekleta, ki bodo lahko izbirale med različnimi krili, hlačami, oblekami, bluzami in puloverji. V celotni zgodbi pa nismo pozabili niti na športna zimska oblačila, v katerih bo preživljanje prostega časa na belih strminah z vašimi najdražjimi naravnost čudovito!

Več informacij o zimskih športnih oblačilih