Ženska moda - ugodna in kvalitetna oblačila


Metro trgovska družba d.d., s sedežem v Celju, je podjetje, ki ima v lasti trgovine Mana v Sloveniji in se ukvarja s prodajo oblačil iz moške in ženske mode, najdete pa lahko tudi oblačila za vaše najmlajše. Naš slogan “Živimo modno in super odgovorno”, ponazarja delovanje trgovin Mana, kjer nudimo izjemno kvalitetna oblačila po cenah, ki so dostopne vsem. Izbirate lahko med moško in žensko modo, pri ženski modi je največ povpraševanja po ženskih pajkicah za različne športne aktivnosti, softshell ženskih jaknah in jopah za malo hladnejše dni ter ženskih blazerjih za bolj uradne priložnosti. Prepričani smo, da bo vsaka ženska našla kaj iz naše kolekcije ženska moda za vsako priložnost, obenem pa vas bo navdušila tudi cena. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato skrbimo za to, da so zaposleni prijazni in ustrežljivi, ter vam z veseljem svetujejo in pomagajo. Obiščite eno od trgovin Mana v katerem koli delu Slovenije in povprašajte za artikle iz ženske mode.

OGLEJTE SI TUDI ŽENSKE TUNIKE IN OBLEKE


Ženska moda - oblačila za uradne priložnosti ali prosti čas

Vsaka ženska želi biti urejena in imeti na sebi obleke, v katerih izgleda lepa in se počuti udobno. Ženska moda v trgovini Mana se deli na obleke za bolj uradne oz. posebne priložnosti kot so sestanki, poslovna kosila ali večerje ter kulturne prireditve, kjer prav pride lep in kvaliteten ženski blazer in pa na oblačila za prosti čas. V zadnjem času so v ženski modi posebno mesto dobile ženske pajkice, ki so primerne tako za toplejše, kot malo hladnejše dni za različne aktivnosti na prostem ali v dvorani. Poleg ženskih pajkic imamo v ponudbi ženske mode različne ženske jope in softshell ženske jakne za malo bolj hladne dni, ki so tople, udobne in primerne za prosti čas, nudimo različne velikosti, barve in kroje, obenem pa lahko izbirate med športnimi in elegantnimi. V kolikor želite, imajo lahko jope žepe na zadrgo in kaupce, tako da boste imeli lahko oblačilo iz ženske mode po vaših željah.

Moda za ženskeUdobne ženske pajkice


Ženske pajkice so idealna rešitev za preživljanje prostega časa

Vse več ljudi preživlja svoj prosti čas zunaj ter se ukvarja z različnimi športnimi aktivnostmi od teka, kolesarjenja do hoje in različnih športnov. V ženski modi so tako zelo priljubljene ženske pajkice, ki so idealno oblačilo za športni čas, obenem pa so primerne tako za malo toplejše, kot tudi hladnejše dni, saj varujejo pred mrazom, obenem pa so narejene iz tankih materialov, ki v toplih mesecih niso prevroči. Ženske pajkice se kot ženska moda lahko uporablja za tek, v fitnesu, v njih lahko hodite v naravo ali pa jih imate zgolj kot oblačilo za prosti čas. Nudimo različne vrste ženskih pajkic v različnih barvnih kombinacijah in dolžinah, lahko si jih ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v eni od naših trgovin Mana v Sloveniji. Prepričani smo, da vas bosta navdušili tako kvaliteta ženskih pajkic kot tudi njihova super cena. Ženska moda je doma pri nas.


Ženska moda, moška ter otroška oblačila

V trgovinah Mana lahko najdete kvalitetna oblačila iz kolekcije ženska moda, moška in otroška oblačila, tako da se lahko pri nas obleče celotna družina. Nudimo različne vrste oblačil, za ženske imamo v ponudbi ženske pajkice in jope za prosti čas ter ženske blazerje in hlače za bolj uradne priložnosti, moški lahko izbirate med različnimi športnimi majicami in hlačami ter bolj elegantnimi oblekami, najde pa se tudi veliko oblačil za najmlajše. Za vse vrste oblačil nudimo strankam prijazno ceno, ki bo poleg kvalitete poskrbela, da se boste z veseljem vračali v našo trgovino. Obiščite našo spletno stran in najdite vašo najbližjo mana trgovino in si poglejte moško in žensko modo. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.