Otroška oblačila za otroke vseh starosti

Otroška oblačila za vse starostiV trgovinah MANA so na voljo kakovostna otroška oblačila za fante in dekleta vseh starosti, kot so otroške majice, hlače, puloverji, jakne in čevlji. Pomembni so tudi bodyji in spodnje perilo ter nogavice in žabe. Otroška oblačila so večinoma živih barv, ne glede na to, za kakšno vrsto oblačila gre, pa morajo to krasiti potiski z motivi otrokovih najljubših risanih junakov. Ko izbiramo otroška oblačila, moramo biti pozorni tudi na to, da je velikost oblačila prilagojena velikosti in starosti otroka ter letnemu času. Predvsem pa se morajo otroška oblačila ujemati z otrokovim slogom oblačenja.
V trgovinah MANA pa niso na voljo samo otroška oblačila, ampak prodajni program dopolnjujejo tudi moška in ženska oblačila, kot so ženske bunde in jakne, ter številni modni dodatki.

OBLAČILA ZA OTROKE VSEH STAROSTI

Bombažne otroške majice nepogrešljive

Oblačila za otroke ManaMed nepogrešljiva otroška oblačila sodijo zagotovo otroške majice. Te so največkrat izdelane iz bombaža, ki je na eni strani udoben, na drugi pa se ga lahko pogosto pere. Glede na to, da se otroci pogosto umažejo, je pri izbiri otroške majice ključnega pomena, da je izdelana iz materiala, ki tudi po mnogih pranjih ohrani svojo prvotno obliko.
Na voljo so tako otroške majice s kratkimi in dolgimi rokavi za prosti čas. Odlikujejo jih klasičen kroj, modna barva, nekatere imajo tudi kapuco z vrvico. Na sprednji strani imajo lahko zanimiv detajl, na rokavu žepek z zadrgo, spredaj pa tudi enodelen žep.

Udobne in modne otroške hlače za vse aktivnosti

Otroške hlače so lahko narejene iz množice različnih materialov - bombaž, žamet in jeans. Tako so na voljo vedno modne kavbojke, bombažne elegantne hlače ter udobne športne kratke hlače. Otroške hlače so lahko oprijete ali široke, lahko se zapenjajo z zadrgo, z vrvicami, gumbi, ali pa se le enostavno nataknejo brez zapenjanja.
Pomembno je, da so izbrane otroške hlače prave velikosti in prave dolžine, predvsem pa udobne in da otroka ne ovirajo med igro, saj jih sicer ne bo hotel nositi.

TE ZANIMA VEČ O DEKLIŠKIH OBLAČILIH?