Otroška oblačila za otroke vseh starosti

Vsi starši se zavedate kako obširna je izbira otroških oblačil na trgu in se zaradi tega težko odločite za določeno trgovino in izdelke. Pomembno je, da so le-ta izdelana iz kvalitetnega materiala, saj je otroška koža nežna in občutljiva ter da so prilagojena otroškim aktivnostim. Če bodo oblačila otroka utesnjevala pri uživanju otroštva jih bodo zelo neradi nosili.

Otroška oblačila

V trgovinah MANA so na voljo kakovostna otroška oblačila za fante in dekleta vseh starosti. Ponudbo imamo razdeljeno na 4 segmente: Mlajše deklice, starejše deklice, mlajši fantje, starejši fantje. Tako boste hitro našli kar iščete. Ker se zavedamo, da otroci hitro prerastejo kolekcije oblačil vam v Mani nudimo le-ta po ugodnih cenah. V naši ponudbi najdete oblačila kot so otroške majice, hlače, puloverji, jakne in čevlji. Otroška oblačila so večinoma živih barv, ne glede na to, za kakšno vrsto oblačila gre, pa morajo to krasiti potiski z motivi otrokovih najljubših risanih junakov. Ko izbiramo otroška oblačila, moramo biti pozorni tudi na to, da je velikost oblačila prilagojena velikosti in starosti otroka ter letnemu času. 

V trgovinah MANA pa niso na voljo samo otroška oblačila, ampak prodajni program dopolnjujejo tudi moška in ženska oblačila, kot so ženske bunde in jakne, ter številni modni dodatki.

Otroške majice za dekliceOtroške majice so nepogrešljiv del omare

Med nepogrešljiva otroška oblačila sodijo zagotovo otroške majice. Te so največkrat izdelane iz bombaža, ki je na eni strani udoben, na drugi pa se ga lahko pogosto pere. Glede na to, da se otroci pogosto umažejo, je pri izbiri otroške majice ključnega pomena, da je izdelana iz materiala, ki tudi po mnogih pranjih ohrani svojo prvotno obliko.
Na voljo so tako otroške majice s kratkimi in dolgimi rokavi za prosti čas. Odlikujejo jih klasičen kroj, modna barva, nekatere imajo tudi kapuco z vrvico. Na sprednji strani imajo lahko zanimiv detajl, na rokavu žepek z zadrgo, spredaj pa tudi enodelen žep.

Udobne in modne otroške hlače

Otroške hlače za fante

Otroške hlače so lahko narejene iz množice različnih materialov - bombaž, žamet in jeans. Tako so na voljo vedno modne kavbojke, bombažne elegantne hlače ter udobne športne kratke hlače. Tako bo imel dovolj izbire za oblačenje v šolo ali pa na igrišče. Otroške hlače so lahko oprijete ali široke, lahko se zapenjajo z zadrgo, z vrvicami, gumbi, ali pa se le enostavno nataknejo brez zapenjanja. Vedno se postavite v kožo otroka in razmislite kaj bi si vi želeli obleči za med igro, plezanje, plesanje in podobno.
Pomembno je, da so izbrane otroške hlače prave velikosti in prave dolžine, predvsem pa udobne in da otroka ne ovirajo med igro, saj jih sicer ne bo hotel nositi.

Vse za igro

Otroške igrače

Ker ste nas pogosto spraševali zakaj v ponudbi nimamo tudi otroških igrač smo v prodajo dodali tudi to. Tako boste lahko vse za svoje najmlajše našli na enem mestu in ne boste hodili v več različnih trgovin. V trgovini boste našli otroške igrače za različne starosti in karakterje - od pliš igrač, punčk in avto pist do igrač, ki pozitivno vplivajo na razvoj otrok. Za lažje uspavanje pa smo dodali tudi spalne blazine na katerih bo otrok enostavno zaplaval v sanje. 

Ker smo pomislili tudi na modne dodatke za otroke smo v ponudbo dodali čudovite nahrbtnike in torbice v katero bo lahko vaša deklica pospravila vse kar potrebuje za igro.

Vabljeni v naše trgovine!