Kakšni zimski plašči se bodo nosili letošnjo zimo?

Poletje se je že dodobra prevesilo v jesen, vse bolj hladne temperature in meglena jutra, pa neizbežno naznanjajo zimo, ki se nam približuje. S tem pa prihaja čas, da svojo poletno in jesensko garderobo nadomestimo z zimsko kolekcijo oblačil. Poleg debelejših hlač, prijetnih pletenih puloverjev in drugih zimskih oblačil, pomembno vlogo igrajo tudi vrhnja oblačila.Zimski plašči za ženske

Letošnjo zimo bodo še posebej popularni zimski plašči, poleg zimskih plaščev pa bomo na trgovinskih policah videvali tudi bunde s kapuco. Večina zimskih plaščev, ki jih bomo oblekli letošnjo zimo bo nekoliko ”over size”, saj to postaja globalni trend ne samo pri plaščih, pač pa tudi drugih oblačilih. Večina zimskih plaščev bo kreirana tako, da bodo spredaj narahlo zavezani s pasom. Še posebej bodo letošnjo zimo popularni zimski plašči s kapuco, lahko pa se bodo zaključevali tudi s širokim ovratnikom, manjkalo pa ne bo niti krzna, ki bo služilo kot ovratnik plašča.  

Pod zimskimi plašči se bodo nosili pleteni puloverji, dekleta pa lahko pleten pulover nadomestijo s srajčko in rutko, ki jo ovijejo okrog vratu. Seveda lahko dekleta posegajo tudi po oblekah, ki se odlično prodajo plašču, vendar je pri tem potrebno paziti, da rob obleke zmeraj gleda nekoliko izpod zimskega plašča. S tem namreč ustvarimo eleganten in prefinjen videz. Pri izbiri obleke je poleg dolžine potrebno upoštevati tudi kroj, ki bo kar najbolje poudaril tip postave, ki ga premoremo.

Nudimo tudi dekliška oblačila

Poleg zimskih plaščev bomo letos oblekli tudi nekoliko bolj športne bunde

Seveda pa zimski plašči ne bodo edini kos vrhnjega oblačila, ki ga bomo to zimo oblekli. Zelo popularne bodo nekoliko bolj sproščene zimske bunde. Nosile se bodo zimske bunde s kapuco ali širokim ovratnikom, manjkalo pa ne bo niti zimskih bund s krznom okrog vratu in celo okrog rokavov. Ker so zimske bunde nekoliko bolj športen tip oblačila, kot so zimski plašči, jih bomo lahko kombinirali s kavbojkami ali drugimi nekoliko bolj športnimi hlačami ter puloverji in majicami.

Pestra ponudba zimskih plaščev v trgovinah Mana

V trgovinah Mana smo pripravili pestro ponudbo zimskih plaščev tako za moške kot za ženske. Zimski plašči so izdelani iz kakovostnih materialov, ki so odporni proti mrazu in vlagi. Poleg tega plašči ”dihajo” in tako posamezniku zagotavljajo veliko udobja. Na voljo je veliko različnih modelov zimskih plaščev, poleg zimskih plaščev pa svojim kupcem ponujamo tudi druga zimska oblačila. Vsa ponudba je dosegljiva na naši spletni strani, kjer lahko izbirate med različnimi oblačili, modeli in številkami.

Zimska oblačila za ženske

Poskrbeli smo tudi za kolekcijo zimskih plaščev za najmlajše

Pri izdelavi svoje kolekcije pa nismo pozabili niti na najmlajše. Tako smo pripravili zimsko kolekcijo oblačil tako za malčke kot tudi za nekoliko starejše otroke. Vsa oblačila smo prilagodili potrebam, ki jih otroci imajo. Tako so otroška zimska oblačila udobna, otroke pa bodo ščitila tako pred mrazom kot tudi pred vlago, ki so ji pozimi, predvsem med igro, velikokrat izpostavljeni.   

Vas zanima več o prodaji zimskih kap, zimskih plaščev in drugih zimskih oblačil? Oglejte si naši spletno trgovino ter se prepričajte o pestri ponudbi kakovostnih zimskih oblačil za moške, ženske in otroke, ki smo jih pripravili za vas. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo pred nakupom zimskega plašča ali drugih zimskih oblačil. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v eni izmed naših poslovalnic, kjer si lahko oblačila tudi poizkusite, mi pa vam bomo z veseljem svetovali, kateri zimski plašč vam najbolj pristaja in bo najbolje zadostil vašim željam.