Tekaška majica -tekaške majice z dolgimi rokavi po ugodni ceni


Tekaška majica mora biti narejena iz materiala, ki diha in je hkrati tudi prijeten za nošnjo. Tek je odličen način za povečanje telesne vzdržljivosti in zmogljivosti. Zanj ne potrebujemo posebnih sredstev, vsekakor pa se moramo nanj pripraviti z izbiro ustreznih oblačil. S primerno izbranimi oblačili lahko tečemo tako v toplejšem, kot tudi v hladnem vremenu, saj nam oblačila omogočajo hlajenje ali ohranjanje toplote. Tekaška majica je izdelana iz materiala, ki diha, vlago pa odvaja na zunanjo stran površine. Primerna ni le za tek, temveč tudi za izvajanje drugih športnih aktivnosti, ki vas veselijo. Tekaške majice z dolgimi rokavi najdete tudi v trgovini Mana, kjer vam bomo prijazni prodajalci z veseljem svetovali. V bolj prijetnih, toplejših dneh pa se lahko odločimo tudi za tekaško majico brez rokavov.

tekaške majice z dolgimi rokaviTekaška majica


Tekaške majice z dolgimi rokavi - kdaj jih obleči?


Tekaške majice z dolgimi rokavi seveda ne oblečemo v toplem vremenu. Pri izbiri primernih oblačil se vedno držimo načela, da za temperature nad 10°C izberemo oblačila s kratkimi rokavi oziroma hlačami, za temperature pod 10°C pa dolge hlače in majico z dolgimi rokavi. Tekaška majica naj bo lahka in udobna. V hladnejšem vremenu se nikakor ne odločite za tekaške majice brez rokavov, čeprav menite, da vam bo med vadbo morda vroče.

PREVERITE TUDI ŽENSKE POLETNE OBLEKE


Tekaška majica naj bo lahka


Tekaška majica naj bo lahka, saj se bo naše telo med vadbo segrelo. Bodite pozorni, da ne tečete preveč ali premalo oblečeni, zato za nasvet raje povprašajte prodajalce v trgovini Mana. V prodajalni boste našli tako tekaške majice z dolgimi rokavi, kot tudi tekaško majico s kratkimi rokavi ali brez njih. Tekaška majica-dolg rokav omogoča vadbo tudi, kadar so temperature nižje. Naj ne bodo oblačila izgovor za odrekanje vadbi - obiščite Mano. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.mana.eu/si/430/020101/Majice.aspx