Otroški smučarski komplet, kombinezon, jakne in ostala smučarska oprema


otroška smučarska opremaOtroci obožujejo sneg. V zimskih dneh, ko sneg pobeli bližnje hribe, se otroci neizmerno radi igrajo na snegu, kjer se sankajo, izdelujejo snežene može in se kepajo. Če hočete poskrbeti, da bo vašemu malčku pri igri na snegu toplo in udobno, mu morate priskrbeti kvaliteten otroški smučarski komplet ali kombinezon. Ponudbo v Mani smo obogatili tudi z otroško smučarsko opremo, kjer boste našli atraktivne in kvalitetne otroške smučarske komplete (smučarske jakne in hlače), otroške smučarske kombinezone in ostala smučarska oblačila ter zimske kape, trakove in rokavice. Poskrbite, da bo vašemu otroku tudi na snegu toplo z našimi otroškimi smučarskimi kompleti, kombinezoni in oblačili.

OTROŠKA TRGOVINA Z OBLAČILI


Otroška smučarska oprema - kaj vse potrebuje otrok na smučišču?


Otroci že zelo zgodaj pokažejo zanimanje za smučanje, saj je sneg nekaj, čemur se veselijo vsi otroci. Ko zapade prvi sneg in pridejo počitnice, je čas za smučanje. Oprema je pri smučanju zelo pomembna, izredno pomembno pa je tudi, da so smučarska oblačila kvalitetna, udobna, topla in zračna. To velja tudi za odrasle, za otroke pa je to še posebno pomembno. V Mani boste dobili vsa smučarska oblačila, ki jih vaš otrok potrebuje za brezskrbno preživljanje časa na snegu in na smučišču.


Otroški smučarski komplet: smučarska jakna in hlače ter tople kape in rokavice


otroške smučarske hlačeOtroški smučarski kompleti
vsebujejo smučarsko jakno oziroma bundo in smučarske hlače. Za malo manjše otroke so izredno praktični otroški smučarski kombinezoni, ki so na voljo v različnih barvah, modelih, vzorcih in velikostih. Otroška smučarska oblačila so narejena iz kakovostnih materialov in so zelo zračna in topla, kar bo vašemu malčku zagotavljalo popolno udobje in toploto na snegu. Poleg otroških smučarskih kompletov pa boste pri nas dobili tudi kvalitetna smučarska oblačila, v katerih vašega malčka zagotovo ne bo zeblo. Za zaščito rok in glave vašega otroka pa bodo poskrbele zanimive smučarske kape in rokavice, ki so obvezni delo smučarske opreme za otroke.