Športni pulover: za športne aktivnosti in prosti čas


Športni pulover
je nepogrešljiv kos oblačil za moške, ženske in otroke. Del garderobe vsakega posameznika je brez dvoma tudi udoben športni pulover. Pri mladih je še posebno priljubljen športni pulover s kapuco iz bombaža in viskoze, v modnih barvah in dizajnih, ki zagotavlja udobje in preprosto vzdrževanje. V tempu sodobnega časa si ne predstavljamo, da bi v omari manjkal naš najljubši športni pulover ali pri ženskah še bolj priljubljene športne jope. V podjetju Mana smo poskrbeli, da naša ponudba obsega tudi udobna otroška, ženska in moška športna oblačila: športne jope, športne puloverje, ženske športne pajkice, moške in otroške športne kratke hlače ter kopalke po družini prijaznih cenah!

športne jopešportni pulover


Športni pulover je več kot oblačilo za prosti čas!


Puloverji in športne jope, ki jih danes predvsem mladi zelo radi oblečejo kar vsak dan, ne le za športne dejavnosti, pač pa tudi za v šolo, na fakulteto in na delo, postajajo kar del obvezne modne garderobe. V trgovinah Mana sledimo sodobnim trendom, zato smo poskrbeli za pestro izbiro: v ponudbi imamo kakovostne puloverje in športne jope, športne pajkice in hlače ter športne kratke hlače za vso družino po zelo ugodnih cenah.
Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate. Sledite aktualni ponudbi na naši spletni strani: http://www.mana.eu/si/430/02/moski.aspx, kjer najdete tudi informacije o aktualnih popustih in dodatnih ugodnostih!

NA VOLJO TUDI OTROŠKA OBLAČILA


Za vas in vašo družino bomo poskrbeli tudi pozimi


Že nekaj sezon vam v trgovinah Mana poleg športnih oblačil zagotavljamo tudi ponudbo smučarskih oblačil: športne jope, pa tudi ženske, moške in otroške smučarske bunde, ženske in moške športne rokavice, otroške smučarske kombinezone in športne rokavice za otroke po konkurenčnih cenah. Trgovine Mana so prava izbira za nakup modnih oblačil za vso družino: oblačila za športne aktivnosti in prosti čas, za vsakodnevne potrebe in posebne priložnosti. Preverite ponudbo in cene, ne bo vam žal!