Otroška majica otroka ščiti na več načinov


Otroška majica je pomemben del otroške garderobe. Naj bo to spodnja majica, brez rokavov, s kratkimi ali z dolgimi rokavi, vse so nepogrešljive. Otroške dekliške majice so običajno v nežnih pastelnih barvah s kakšnimi dodatki kot so bleščice, fantovske majice pa so v bolj živih barvah oziroma jim je dodan kakšen potisk. Majice s kratkimi rokavi so primerne za tople in hladne mesece. V toplih mesecih se nosijo kot vrhnje oblačilo, v hladnih mesecih pa kot spodnje oblačilo. Tudi otroške majice z dolgimi rokavi so primerne za celo leto kot spodnje ali vrhnje oblačilo. Pozimi so obvezne, poleti pa pridejo prav ob malo hladnejših večerih. Pri nas jih dobite vseh vrst, v veliko barvah in krojih, za punce in fante.

MAJICE ZA STAREJŠE PUNCE

Otroške spodnje majice so narejene iz naravnih materialov


Otroške spodnje majice so pri majhnih otrocih del vsakdana. Tudi pri večjih otrocih pridejo spodnje majice prav v hladnih mesecih. Pozimi se otroške spodnje majice nosijo kot perilo, poleti pa tudi kot vrhnje oblačilo. Otroške spodnje majice so v direktnem stiku z nežno otroško kožo. Zato so spodnje majice narejene iz čistega bombaža. Običajno so otroške spodnje majice enobarvne. Spodnje majice so največkrat bele barve s kakšnim majhnim potiskom ali brez. V naših trgovinah dobite otroške spodnje majice za punce in fante. Otroške spodnje majice lahko kupite v paketih po več skupaj ali pa posamezno. Možno jih je tudi kupiti v pakiranju s spodnjimi hlačami.


Otroške majice dolg rokav so primerne za nošenje vso leto


Otroške majice z dolgimi rokavi se nosijo kot vrhnje oblačilo, lahko pa pri majhnih otrocih prevzamejo vlogo bodija in se nosijo kot spodnje oblačilo. Majice z dolgimi rokavi lahko pri nas izbirate v različnih barvah, različnih krojih, z različnimi potiski. Za punce so modeli lahko tudi malo daljši, tako, da jih lahko nosijo kot kratke obleke. Majicam z dolgimi rokavi za fante je velikokrat dodana kapuca. Veliko modelov imate na izbiro v naših trgovinah.

Otroška majica z napisom Otroške spodnje majice za punce in fante