Ženske srajce za vsakodnevne opravke in posebne priložnosti

Ženske bluze in srajceŽenska srajca oz. bluza predstavlja tipično žensko oblačilo, ki ga najdemo v vsaki ženski omari. Lahko ima gumbe ali zadrgo, visok ali nizek ovratnik, lahko se jo zaveže s trakom ali nosi odpeto - možnosti je veliko. Tudi videz ženske srajce oz. bluze je lahko prefinjen ali pa povsem vsakodneven, odvisno od tega, kako srajco oz. bluzo kombinirate z ostalimi oblačili.Ženska srajca z ovratnikom bo tako kot vzorčasta srajca poskrbela za bolj svež in moderen videz. Velik hit v zadnjem času so bluze s podaljšanim zadnjim delom, ki »štrlijo« izpod puloverja na zabaven način. Bodite drugačni in pustite, da se bluza vidi pod puloverjem ali jopo. Ne bojte se prosojnih bluz. Spodaj oblecite lep nedrček ali spodnjo majico in jo kombinirajte s krilom ali hlačami z visokim pasom, da prosto pada. Za bolj profesionalen in dnevni videz lahko bluzo tudi zatlačite za pas in pričarate povsem drugačen videz.

Včasih je lahko tudi kakšna srajca oz. bluza na prvi pogled malce dolgočasna, a obstajajo številne možnosti, kako ji popestrite na zabaven način. Sezite po satenastem traku in si pod ovratnikom zavežite pentljico. Iz traku lahko zavežete tudi ohlapno kravato. En majhen dodatek bo povsem spremenil vaš videz in osvežil vaš modni videz.

Ženske bluze in srajce MANA so primerne tako za elegantne priložnosti kot tudi za prosti čas. Zaradi kakovostne izdelave in premišljenih materialov so vse ženske srajce MANA prijetne na otip. V njih se boste počutili udobno in na sploh odlično.

Ženske bluze in srajce za vse postave

Bluze za močnejše

V naši spletni trgovini lahko najdete tudi nekaj kosov oblačil za močnejše postave. Med njimi boste tako našli tudi lepe in enostavne, predvsem pa udobne bluze za močnejše postave.

Pri izbiranju prave ženske srajce, bluze, tunike ali topa imejte v mislih, da vam najboljše pristajajo kroji, ki ohlapno sledijo liniji telesa. Odlična izbira so najrazličnejše bluze za močnejše postave, ki imajo lahko zanimiv potisk ali pa globok dekolte, trebuh pa diskretno zakrijejo. Izberite predvsem navpične vzorce in se izogibate takšnim bluzam, ki imajo na predelu trebuha velike vzorce ali vodoravne črte.

Vas zanimajo lepe in elegantne ženske srajce? Morda bluze za močnejše postave?