Modna ženska oblačila iz kakovostnih materialov

Ženske smo že po naravi bolj nagnjene k temu, da nam je pomembno kaj damo nase in kako v tem izgledamo. Zunanji izgled formulira tudi oblačilo, ki ga nosimo in pomembno je, da se v njem počutimo odlično, saj bomo na ta način izražale samozavest.

Oblačila za ženske kolekcija 2020

V trgovinah Mana vas čakajo modna ženska oblačila, med katerimi boste zlahka našli tudi kaj zase. Ker gremo v korak s časom, vam je na dosegu klika tudi spletni katalog z oblačili za celotno družino. Da ne boste izgubljali časa z iskanjem od trgovine do trgovine in zato, ker je zelo udobno, da se lahko kar iz domačega naslanjača najdete kar potrebujete in potem nakupe opravite hitro in učinkovito.

Če iščete udobje in urejen videz hkrati, so vam na voljo sodobna, športno elegantna oblačila za ženske, moške in otroke. Lepi, na otip prijetni, udobni in tudi funkcionalni kosi vas bodo preprosto navdušili.

Oblačila za celo družino

V Mani nudimo oblačila za celo leto - pomladna, poletna, jesensko prehodna in zimska. V naši ponudbi najdete odlačila za ženske, moške, otroke in celo najmlajše. Svoj asortiman smo dopolnili še z izdelki in pripomočki za dom.

Športna oblačila za celo družino

Nekajkrat na leto pripravimo posebne kolekcije, ki so tematsko obarvane in se ujemajo z obstoječimi kolekcijami. Pozabili pa nismo niti na kolekcijo oblačil za močnejše, ki so oblikovana in izdelana tako, da ustrezajo vsaki postavi in omogočajo dobro počutje čez cel dan.

Za ženske, ki cenijo stil in udobje


Pri nas so vsa modna ženska oblačila izdelana iz kakovostnih materialov, udobna za nošenje in preprosta za vzdrževanje. Ko pripravljamo kolekcije oblačil se vedno poskušamo postaviti v kožo žensk in ugotoviti kaj si želite in v čem se dobro počutite.

Naše kolekcije so razdeljene na različne segmente:

  • Majice
  • Srajce in bluze
  • Jopice in puloverji
  • Hlače in legice
  • Obleke in krila
  • Športna oblačila
  • Jakne in plašči
  • Modni dodatki
  • Pižame in perilo

Mana moda

V naših 89 trgovinah po Sloveniji boste našle celotno garderobo za vse letne čase, istočasno pa lahko nakupite še za svojega partnerja in ostale najbližje.

Ženska obleka, ki poudari vašo postavo in vas naredi še bolj privlačne

Kolekcija s pikami - ženska oblačila

Osvežite svojo garderobo z novimi nepogrešljivimi kosi - modne in tople pletene obleke, pa tiste preproste, lahkotne poletne oblekice in seveda klasične črne obleke za vsako priložnost. Velika izbira ženskih oblek v naših trgovinah vas bo prepričala, da zagotovo tudi vi potrebujete še kakšno več v svoji garderobi. Elegantne ženske obleke, krila, tunike in druga modna ženska oblačila si boste v trgovinah Mana lahko izbrali po ugodnih cenah, zato bo vaše zadovoljstvo še večje. Na voljo so vam klasična, modna in tudi športno elegantna oblačila, za vsak okus in za vsako priložnost. Obiščite nas in se prepričajte!