Majice MANA za vsak okus in vsako priložnost

Moške in ženske majice MANA so zaradi premišljenega izbora materialov in kakovostne izdelave prijetne na otip in udobne, zato se boste v njih počutili odlično. Na voljo so tako kratke majice kot majice z dolgimi rokavi ter ženske tunike in topi, ki se podajo tako na kavbojke kot tudi na hlače. Majice so večinoma izdelane iz 100% bombaža in so na voljo v velikostih od S do XXL.

Pred nakupom kratke majice ali tiste z dolgimi rokavi bodite pozorni na material, iz katerega je ta narejena. Blago je pomeben dejavnik vsakega oblačila, saj je od njega odvisno, kako bo to na vas izgledalo, kako dolgo bo ohranilo svoj videz in kako se bo pralo. Pri majicah je najbolj priljubljena mešanica bombaža in poliestra, ker se med pranjem ne skrči in ne zbledi na soncu.

Izberite majico, ki bo pristajala vaši postavi. To je zlasti pomembno, ko izbirate žensko majico. Ta je lahko daljšega kroja in sega čez zadnjico ali pa je v dolžini do pasu. Kratke majice imajo lahko ovratnik v obliki črke V ali U, tiste z dolgimi rokavi pa so pogosto tudi puli. V spletni trgovnini MANA je na izbiro cela paleta različnih barv in stilov, zato boste zagotovo našli majico, ki vam bo najbolj ustrezala.

Ženske tunike brez rokavovMajice z dolgimi rokavi

Ženske majice in tunike z dolgimi rokavi ali brez so nepogrešljiv kos ženskih oblačil

Kratke majice, različni topi, srajce in tunike so modni kosi, ki jih v ženski omari ni nikoli preveč. Nekatere modele popestri nežna čipka, ki doda pridih sofisticiranosti, srajce poskrbijo za eleganco in resen vtis, ki ga pri nekaterih kosih omilijo raznobarvne obrobe in drugi dodatki, tunike pa poskrbijo za dekliško mladostnost.

Tunika je precej enostaven in zelo uporaben kos ženskega oblačila, ki je priljubljen prav pri vseh postavah. Ženske lahko tuniko oblečejo praktično za vse priložnosti. Na trgu obstaja široka paleta različnih modelov, barv, vzorcev in oblik tunik prav za vsako žensko. Obstajajo tunike narejene iz bolj grobih ali pa tudi mehkih materialov. Prav tako obstajajo tudi različni tekstilni vzorci ali barvni vzorci, ki zlahka vzburijo pozornost pri moških. Pozimi so v prodaji pletene tunike, poleti pa široke in ohlapne ter hkrati kratke tunike.

V spletni trgovini MANA boste našli tako kratke majice kot tiste z dolgimi rokavi za različne priložnosti, zato še danes posodobite svojo garderobo. Vabljeni.