Pošlji povpraševanje

Otroške trenirke za sproščeno in neobremenjeno gibanje

Otroške trenirke so oblačilo, na katerega najprej pomislite, ko slišite za športna oblačila za otroke? To udobno in mehko športno oblačilo otroci najraje oblečejo za preživljanje časa doma, s prijatelji in včasih tudi v šoli, saj se v trenirki počutijo sproščeno in neobremenjeno ter se lahko prosto gibajo in telovadijo.

Trenirke so izdelane iz različnih materialov, od bombaža do poliestra ali pa iz mešane tkanine. Seveda ima vsak material jo svoje prednosti in slabosti, izbira materiala pa je najbolj odvisno od same dejavnosti, za katero bo otrok trenirko oblekel. Bombaž na primer vpije veliko vlage, poliester pa je bolj odporen.

Zato so otroške trenirke večinoma narejene iz bombaža z nekaj odstotki elastana za prožnost tkanine, kar omogoča nemoteno igro in udobje ter prijetno nošenje. Kakovostni materiali in primerna velikost trenirke za otroke sta najpomembnejša kriterija pri nakupu.

Otroške trenirke

Kot športna oblačila za otroke so spodnji deli trenirk najbolj priljubljeni

Še zlasti priljubljeni so spodnji deli trenirk, zato so športna oblačila za otroke prilagojena tako, da je jopico možno kombinirati s čim večjim številom hlač. Hlače so na voljo s priročnimi žepi, tiski ali všitki, prav tako pa lahko izbiramo med različnimi kroji. Večina otroških trenirk se zaključi s patentom, da vam ni treba skrbeti o dolžini. Patent pa imajo tudi v pasu, v katerem je všita elastika, da hlače ne »padajo«.

Pri izbiri poceni trenirke za otroke moramo upoševati tudi to, da bodo lahko otroci poleg oblekli majico v poljubni barvi. Tako jim omogočimo enostavno, preprosto in simpatično kombiniranje otroških oblačil med seboj. S tem pa jih spodbujamo tudi k čimvečji samostojnosti pri oblačenju.

Poceni trenirke

Kakovostne in poceni trenirke za otroke in za vse letne čase

Trgovine Mana ponujajo bogat program oblačil za otroke različnih starostnih obdobij, in sicer za mlajše in starejše deklice ter mlajše in starejše fante. V naših trgovinah boste našli kakovostna in ugodna otroška športna oblačila v različnih velikostih, modelih, barvah in dizajnih.

Ker otroci ne morejo nositi vse leto iste trenirke za otroke, so te na voljo v različnih debelinah. Tako boste v pomladi in poletju lahko izbirali med otroškimi trenirkami, ki so tanjše kot pa tiste za jesen in zimo. Otroška športna oblačila za jesen in zimo so narejena iz težje tkanine, ki pa je za hladnejše dni še kosmatena. Kosmatena tkanina daje prijeten in topel občutek pri nošenju.

Trenirke za otroke

Otroška športna oblačila otroke - majhne in velike

Športna oblačila za otroke v trgovinah Mana so primerna za fante in dekleta vseh starosti, na voljo pa so tudi bombažni kompleti za dojenčke. Za najmlajše so na voljo enodelne poceni trenirke, ki jih odlično ščitijo pred mrazom in zagotavljajo, da oblačilo ostane na svojem mestu.

Pri fantih sta poleg otroške trenirke nepogrešljiva tudi pulover oz. jopica in majica. Bombažne majice s kratkimi in dolgimi rokavi za prosti čas odlikuje klasičen kroj, modna barva ter zanimiv detajl na sprednji strani. Jopice so modne, lahke in kakovostne, krojene v klasičnem in udobnem kroju. Spredaj imajo zadrgo in žepa, nekateri modeli so celo s kapuco. Zlahka se ji da kombinirati s spodnjim delom poceni trenirke za otroke.

Pri deklicah bogato ponudbo trenirk in hlač dopolnjujejo puloverji in jopice, majice in tunike ter seveda obleke in krila. Prepričani smo, da bo ponudba navdušila vse deklice in mlade dame.
Privoščite svojemu otroku mehko in kul trenirko, v kateri se bo počutil svobodno. Ker pa malim nadobudnežem niso vedno všeč enake stvari kot odraslim, predlagam da otroško trenirko oiščite skupaj v trgovinah Mana.

Naša ponudba je raznolika in pestra, saj poleg otroških oblačil ponuja tudi kakovostna in udobna ženska in moška obačila, zato smo prepričani, da se bo za vsakega člana družine našlo nekaj.

Poceni trenirke