Poletna obleka predstavlja praktičen kos oblačila, ki ga lahko oblečemo ob skoraj vseh priložnostih


Poletna obleka cenaSpet je pred vrati poletje in zadnji čas, da punce poskrbimo za poletno garderobo. V trgovini Nama ponujamo pestro izbiro najrazličnejših krojev poletnih oblek, ženskih kril, kratkih majic in hlač, ženskih legic in obilico modnih dodatkov, s katerimi lahko poletne obleke še dodatni popestrite.
Poletne obleke so primerne tako za sproščene kot tudi za nekoliko bolj uradne situacije. Izdelane so iz prijetnega in lahkega materiala, ki se odlično obnese v poletni vročini. Raznobarvni vzorci, različni kroji in materiali ustvarjajo igrive kombinacije, ki so značilne za poletne obleke. V Mani lahko dame izbirajo tako med dolgimi kot tudi med kratkimi poletnimi oblekami. Na voljo so modne elegantne poletne obleke, pripravili pa smo tudi pester izbor poletnih oblek za na plažo.


Kako izbrati pravi kroj obleke in kaj moramo vedeti o različnih tipih postave?


V trgovini Mana lahko stranke izbirajo med najrazličnejšimi kroji oblek in tako izberejo obleko, ki bo idealno ustrezala njihovi postavi. Na voljo so tudi različne dolžine oblek in materiali med katerimi lahko izbirate. Da izberemo pravi tip poletne obleke moramo najprej vedeti kakšen tip postave imamo. Ženske postave se najpogosteje delijo v tri tipe:
Atletski tip postave: mere vaših ramen in bokov so približno enake, obseg najtanjšega dela pasu pa ni dosti manjši od obsega bokov. Hruškast tip postave: vaši boki so širši od ramen in prsi. Peščena ura: obseg vaših ramen, prsi in bokov je približno enak, najtanjši del pasu pa je vsaj 25% manjši od obsega bokov.
V primeru, da spadate v atletski tip postave bodo oprijete poletne obleke z V-izrezom ter poletne obleke, krojene na A, za vas naredile čudeže. Če vaša postava spominja na obliko hruške je dobro poudariti svoja ramena, da optično ‘uravnotežite’ obliko postave. V ta namen lahko poletne obleke popestrite s šali ali nekoliko močnejšimi ogrlicami okoli vratu. Izbirati je priporočljivo vzorčaste ter okrašene moderne poletne obleke. Ramena lahko poudarite in razširite s širšim vodoravnim izrezom na obleki, pa tudi z netopirjasto krojenimi oz. napihnjenimi rokavi na nadlahteh.
Če se spopadate z nekoliko bolj plosko postavo vam svetujemo, da si umislite poletno obleko s širšim pasom, ki bo nekoliko poudarila obline telesa, seveda pa lahko k bolj zaobljenemu izgledu pripomorejo obleke z volančki. Tudi, če je vaša postava podobna obliki peščene ure, vam svetujemo, da pozornost usmerite v svoj pas, zraven tega pa priporočamo, da se izogibate ohlapnim poletnim oblekam, saj ohlapne obleke velikokrat porušijo razmerje telesa.


Pestro izbiro modnih poletnih oblek si lahko ogledate na naši spletni strani


Poletne obleke za plažo ManaV trgovini Mana ponujamo pestro izbiro najrazličnejših oblek. Dame se lahko odločijo za nakup dolge poletne obleke ali kratke poletne obleke. Na voljo so tudi elegantne poletne obleke, ki so narejene iz kakovostnih materialov, ki dihajo in nam tako pomagajo premagovati poletno vročino. Ob vsem tem pa v trgovini Mana ponujamo še poletne obleke za na plažo, ki bodo popestrile poletne dni ob morski obali.
Poletne obleke so na voljo tudi na naši spletni strani, kjer lahko izbirate med dolgimi in kratkimi poletnimi oblekami za posebne priložnosti. Ob naročilu poletne obleke preko spletne strani, bomo poskrbeli tudi za hitro in varno pošiljanje pošiljke iz našega odpremnega centra do vašega naslov. aSeveda pa ste dobrodošli tudi v katerikoli izmed naših poslovalnic, kjer si lahko poletno obleko tudi pomerite in se tako odločite za tisto, ki vam najbolje pristaja. Ob obisku vas bo pričakala prijazna ekipa prodajalk in prodajalcev, ki vam bodo z veseljem svetovali o tipu poletne obleke, ki je najprimernejši za vašo postavo.

Tunika obleke:https://www.vsi.si/mana/tunika-obleke

OBLAČILA ZA DEKLICE

SRAJCE IN BLUZE