Otroške pohodne hlače in moška pohodna jakna po ugodni ceni


Otroške pohodne hlače za udobno izvajanje pohodniških aktivnosti celotne družine. Se odpravljate na pohod v naravi? Za udobje poskrbite z izbiro primernih oblačil za vso družino. Otroške pohodne hlače omogočajo nemoteno gibanje, poskrbijo pa tudi za odvajanje znoja med aktivnostjo in za ohranjanje toplote, kar je pomembno predvsem v slabših vremenskih razmerah. V kolikor je to mogoče, izberite takšne, ki imajo ob strani žep. Na pohodu nikoli ne vemo, kdaj nas bo ujel dež, zato moramo biti pripravljeni. V trgovini Mana boste našli športno opremo za vso družino. Na voljo je tudi moška pohodna jakna in pohodniške hlače, ki omogočajo nemoteno gibanje tudi v nekoliko slabšem vremenu.

moška pohodna jaknaOtroške pohodne hlače


Moška pohodna jakna - kakšna naj bo?


Moška pohodna jakna naj bo nepremočljiva, predvsem, kadar gremo na sprehod v gore, kjer se lahko vreme spremeni v vsakem trenutku. Če je le mogoče, izberite takšno, ki ima kapuco. Pomembno je, da je tudi lahka in zračna, saj vas tako ne bo ovirala pri gibanju. To velja tako za moško pohodno jakno, kot tudi za otroške pohodne hlače in ženske pohodne hlače. Primerna izbira oblačil je namreč ključnega pomena, kadar se družina odpravi na pohod.

PREVERITE TUDI JAKNE ZA TEK


Otroške pohodne hlače - kako jih izbrati?


Tudi otroške pohodne hlače naj bodo izdelane iz nepremočljivega materiala, ki bo poskrbel, da bo otrok ostal suh. Prav tako naj bodo lahke. Pohodne hlače se morajo hitro sušiti, kar je potrebno upoštevati tudi pri izbiri otroških pohodnih hlač. Če o sami izbiri niste povsem prepričani, se raje obrnite na prodajalce v trgovini Mana, ki vam bodo znali svetovati. Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: http://www.mana.eu/si/430/03999/UGODNOSTI.aspx