Ženske smučarske hlače in jakne - pravilna izbira je ključnega pomena


Ženske smučarske hlače in jakne so tisti kos opreme pri smučanju, brez katerega si smučanja sploh ne moremo predstavljati. Ustrezna izbira smučarskih hlač in jaken je dandanes težka zaradi velikega števila ponudnikov, ki uporabniku nudijo različno kvaliteto in cene. Kaj torej izbrati? Ženske hlače morajo omogočati normalno (neomejeno) gibanje, zato ne smejo biti pretesne, vsekakor pa tudi ne prevelike. Poudarek je predvsem na izbiri materialov, ki so topli in vodoodporni. Če nas smučarske hlače oziroma jakna ovirajo pri smučanju, potem zagotovo niso ustrezna izbira. V trgovinah Mana vam bomo pomagali pri izbiri primerne velikosti ženskih hlač in jaken, saj smo za vas pripravili bogato ponudbo ženskih smučarskih oblačil, izdelanih iz kvalitetnih materialov.

NUDIMO TUDI ŽENSKE KRATKE HLAČE!


Ženska smučarska jakna - da boste »in« tudi v snegu


Ženska jakna
v kombinaciji s hlačami poskrbi za vedno moden videz, ki si ga predstavnice nežnejšega spola želimo tudi med smučanjem. Ženske hlače in ženske jakne lahko kupimo v kompletu, tako, da bosta usklajena barva in vzorec. Za piko na i lahko dodamo še modne ženske smučarske rokavice, ki so tople in udobne za nošnjo. Preverite ponudbo ženskih smučarskih hlač in jaken v trgovinah Mana.

ženske smučarske jakneženske smučarske hlače


Ženske smučarske hlače z žepi


Ženske smučarske hlače z žepi
imajo prednost pred ostalimi iz različnih razlogov - v žep lahko spravimo smučarsko karto ali očala. Žepni prostori so vsekakor prednost ženskih smučarskih hlač in nenazadnje tudi jaken. V trgovini Mana boste deležni velike možnosti izbire med smučarskimi hlačami in jaknami, ki so na voljo tudi v toplejših, očem prijetnih barvah. Izberite svojo smučarsko bundo in se odpravite na bele strmine. Obiščite nas v kateri koli izmed poslovalnic Mana v Sloveniji.