Ženske športne jakne: vodoodporne, softshell, windstopper


Ženske športne jakne, ki zagotavljajo udobje, nudijo zaščito pred vremenskimi vplivi in so hkrati lepe in modne, si lahko izberete v trgovinah Mana! Vse ženske športne jakne Mana odlikujejo kvalitetni materiali, prijetne teksture in sodobni modeli.


Ženske smučarske bunde in ženske smučarske jakne


Ker ste rade vedno in povsod v koraku s trendi, je izbira oblačil za šport in prostočasne aktivnosti poseben izziv. Izbrana ženska smučarska jakna mora biti udobna, modna, topla, in cenovno ugodna. Pri Mani jih imamo za vas!


Bunde in jakne za različne okuse in priložnosti


V hladnih zimskih dneh si pač ni mogoče predstavljati, da ne bi imeli tople jakne, v kateri nas zunaj ne bi zeblo. Del obvezne ženske garderobe zato postajajo tudi ženske športne jakne in bunde. Ženske športne jakne so tople in puhaste, hkrati pa tudi modne. V trgovinah Mana vam nudimo pestro izbiro barv in sodobnih dizajnov, s katerimi boste modne in udobne, ter vselej dobro pripravljene na mraz!

VEČ NAŠIH ŽENSKIH JAKEN TUKAJ!


Oblačila za šport in prosti čas za vso družino


Športni program oblačil za vso družino vključuje tudi smučarska oblačila za otroke in odrasle: ženske smučarske jakne, smučarske hlače, moške in otroške bunde, rokavice, očala, čelade in drugo opremo. V bogati ponudbi si lahko izberete modne ženske športne jakne, ženske smučarske jakne, nepropustne otroške in moške smučarske bunde ter smučarske hlače po ugodnih cenah.

ženske športne jakneženske zimske jakne


Večna klasika - črne jakne za ženske


V garderobi vsake sodobne ženske nikakor ne sme manjkati univerzalna jakna v elegantni, klasični in večno aktualni črni barvi. V našem programu boste lahko našle modne usnjene črne jakne, pa tudi zelo klasične ali atraktivne različice.


Bodoče mamice brez skrbi, ponujamo tudi jakne za nosečnice


Bunde, parke, ženske športne jakne, ženske smučarske jakne in tudi posebno krojene jakne za nosečnice smo, drage dame, skrbno izbrali in pripravili za vas v Mani.