Trgovina z otroškimi oblačili za vsak dan in za bolj svečane priložnosti


V naši trgovini imamo veliko izbiro otroških oblačil v vseh otroških številkah. Naša ponudba v trgovini obsega majice, srajce, obleke, hlače, puloverje, jopice, jakne, pižame, perilo in športni program. V poletnem času imamo v trgovini veliko izbiro kopalk in brisač, v zimskem času pa imamo v trgovini veliko izbiro smučarskih oblačil. V trgovini Mana nudimo otroška oblačila v zelo majhnih številkah za dojenčke ter v večjih številkah za deklice in fante. V naših trgovinah otroških oblačil najdete poleg otroških oblačil za vsak dan tudi svečana oblačila. Trgovina Mana je dobro založena z oblačili v različnih številkah za različne starosti otrok. V trgovini imamo na izbiro veliko otroških oblačil s popularnimi risanimi junaki, ki jih otroci obožujejo. V naši trgovini boste dobili kvaliteto po zelo ugodnih cenah.

SIMPATIČNA KRILCA ZA MLAJŠE DEKLICE

Otroške številke oblačil v naših trgovinah - od dojenčkov do najstnikov


Otroška oblačila so v naši trgovini deljena po številkah. To so oblačila za dojenčke, ki so v številkah 62-98, za mlajše deklice in fante v številkah do 8 let ter za starejše deklice in fante v številkah do 14 let. Pri nakupu je treba vsak kos skrbno izbrati v ustrezni številki, da premajhna ali prevelika številka otroka ne ovira pri gibanju. Otroci so si glede velikostnih številk zelo različni, tako da je najboljše, da otrok v trgovini oblačilo pomeri v vsaj dveh različnih številkah. Tako je odločitev za pravo številko lažja. Treba je paziti, da je oblačilo dovolj veliko oziroma, da je udobno. Seveda je poleg prave številke velikosti pomembno tudi, da je oblačilo otroku všeč in da ga bo želel nositi.

Trgovina s svečanimi otroškimi oblačili


Prodaja otroških oblačil v vseh številkah za deklice in fante


Otroška oblačila v naši trgovini so zelo kvalitetna, večina je iz naravnih materialov. Koža naših najmlajših je nežna in občutljiva zato je prav, da ni izpostavljena umetnim materialom, ki večinoma niso udobna. V naši prodajalni otroških oblačil skrbimo za to, da so vaši otroci oblečeni po zadnji modi v oblačila iz naravnih materialov in po ugodnih dostopnih cenah. Smo trgovina, ki zadovolji modne želje vsakega otroka in tudi starša.

Prodaja otroških številk oblačil