Otroška majica z različnimi motivi - otroške majice z dolgimi rokavi


otroške majice z dolgimi rokaviOtroška majica
je namenjena nošnji med izvajanjem različnih aktivnosti. Primerne so za nošnjo v šoli, med igro in doma. Pri izbiri majic moramo vsekakor upoštevati tudi želje otroka in nekatere druge dejavnike. Deklice imajo raje roza barve, medtem ko dečke privlačijo modra in druge temnejše barve. Vsekakor pa to ni pravilo. Otroške majice z različnimi motivi so na voljo tudi v trgovini Mana, ki jo odlikujejo kvalitetna oblačila in ugodne cene. In ker se lahko vreme tudi v toplejših mesecih v trenutku spremeni, morajo biti v omari vsakega otroka tudi otroške majice z dolgimi rokavi in otroške spodnje majice. Da bo vaš malček užival v igri tudi takrat, ko se z nami poigrava vreme.


Otroške majice, dolg rokav in privlačne barve


Otroške majice z dolgimi rokavi
preprosto ne smejo manjkati v otroški omari. Na voljo so v različnih barvah z različnimi vzorci in privlačnimi napisi, ki jih obožujejo predvsem dečki. Otroške majice z napisi so lahko tudi šaljive in razigrane. Vsekakor pa moramo dati prednost otroškim majicam, izdelanim iz bombaža, saj gre za material, ki je do kože prijazen in diha, kar je pomembno predvsem med aktivnostjo. Iz bombaža so pogosto izdelane tudi otroške majice z dolgimi rokavi.

V NAŠI PONUDBI TUDI OBLAČILA ZA FITNES


Otroška majica različnih velikosti


Otroška majicaOtroška majica je na voljo v različnih velikostih, saj vsak starš ve, kako zelo hitro malčki prerastejo svoja oblačila. V Mani boste našli otroške majice s kratkimi rokavi vseh velikosti in z različnimi potiski. Otroške majice so na voljo po izjemno ugodni ceni. Pri nakupu za mnenje povprašajte tudi najmlajše - dovolite, da izrazijo svoje želje, saj se bodo tako v svojih oblačilih počutili udobno in sproščeno. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.mana.eu/si/454/0302/9190/Dekliska_majica.aspx