Ženske tunike so univerzalno oblačilo


Ženske tunike so kos oblačilla, ki se ga da lepo kombinirati s hlačami, krili in pajkicami. V našem prodajnem programu lahko najdete tunike v različnih barvah, tunike s kratkimirokavi, tunike z dolgimi rokavi ter tunike brez rokavov. Tunike so lahko enobarvne ali pa imajo kakšen zanimiv potisk ali drugi dodatek. Tunike se lahko nosijo kot majice ali kot obleke. Ženska tunika je zelo vsestranski kos oblačila za vse letne čase. V bistvu je ženska tunika majica in obleka v enem. Naša ponudba tunik je zelo velika. Imamo ženske tunike v zelo lepih in modnih krojih. Tunike so izdelane iz kvalitetnih materialov. Žensko tuniko lahko oblečemo tudi čez kopalke in tako smo hitro pripravljeni na odhod na plažo.

Ženske tunike, ki jih nosite s kopalkami

Ženske kopalke v enodelnih in dvodelnih modelih za vsako postavo


Ženske kopalke delimo na enodelne kopalke in dvodelne kopalke. Enodelne kopalke se pogosteje uporabljajo za kopanje v bazenih, dvodelne kopalke pa za kopanje v morju. V naših trgovinah imamo veliko izbiro ženskih kopalk v enodelnih ali dvodelnih modelih. Na voljo so različne barve in vzorci ženskih kopalk. Enodelne ženske kopalke imajo lahko podloženo ali nepodloženo košarico. Kopalke imajo lahko tudi ojačan trebušni predel za oblikovanje postave. Dvodelne ženske kopalke pa imajo lahko podloženo ali nepodloženo košarico, zgornji del kopalk je lahko tudi v obliki majice, spodnji del kopalk pa v obliki hlač.

Ženske kopalke lahko nosite pod ženskimi tunikami

Ženska srajca je pomemben del ženske garderobe


Ženska srajca je primerno oblačilo za poslovne namene in za vsakodnevno nošenje. Srajce so zelo priljubljen kos v ženskih garderobah, saj so primerne za prav vsako priložnost. V ženski omari ne sme manjkati vsaj ena bela srajca. Srajce so lahko z dogimi, kratkimi rokavi in brez rokavov. Zapirajo se lahko z zadrgo ali z gumbi. Ženske srajce so narejene iz različnih materialov, takšnih, ki jim dajo eleganten izgled in tistih, ki jim dajo bolj športen izgled.

KOMBINIRAJ SRAJCE Z IZJEMNO PONUDBO KRIL