Jeans jakna za trendovsko pomladJeans jakna cena

Jeans jakna je zagotovo eden najbolj trendovskih kosov oblačil, ki vladajo to pomlad. Gre tudi za vsestranski kos, ki se odlično kombinira s hlačami, krili in oblekami. Jeans jakne so primerne za ženske, moške in otroke in so odlična alternativa klasičnim jaknam, sploh v dneh, ko je že bolj toplo.

Letošnji trendi za jeans jakne

Jeans jakne letos krasijo zanimivi barvni našitki, pa žive barve in različni napisi. Takšna jakna je že sama po sebi zelo izviren, poseben kos, zato jo lahko kombiniramo s klasičnimi barvami (črno, belo) in smo že takoj videti čudovito. Seveda so vedno na voljo tudi klasične jeans jakne v različnih odtenkih modre, ki se odlično podajo k raznovrstnim opravam. V trgovinah MANA najdete različne jakne za prosti čas in za bolj formalne priložnosti, naša prednost pa so še izvrstne cene in redne akcije, kjer jeans jakno dobite še ceneje.

Tudi za moškeJeans jakne cena

Moška jeans jakna je prav tako ikoničen kos oblačila. Poskrbi za bolj sproščen, svoboden videz in nas pomlajša. Tudi zaradi uporabnosti priporočamo jeans jakne. Moške imajo lahko še kapuco ali pa so na primer kombinirane še z drugimi materiali, kot je usnje. Uporabljamo jih lahko prav vsak dan, zato se nakup zagotovo splača. Moška jeans jakna vam bo služila veliko sezon. Odlična je za spomladansko prehodno obdobje, hladnejše poletne večere in dovolj topla tudi v prvih jesenih dneh. S takim nakupom res je morete zgrešiti, zato si letos privoščite jeans jakno. Moška izbira je zares velika.

Jeans jakna ter druga oblačila in dodatki

Ne le brezčasna jeans jakna - moška in ženska moda v trgovinah MANA po vsej Sloveniji ponuja tudi druga prelepa in funkcionalna oblačila po super cenah. Za aktivno življenje pri nas ugodno kupite na primer pohodne kratke hlače in pa športna oblačila za fitnes. Ne odlašajte torej in pridite po svoje jeans jakne (moške, ženske ali otroške) in druga oblačila spomladanske kolekcije.