Tekaška majica za veliko pretečenih kilometrov

Tekaška majica je pomemben del športne opreme. V njej se moramo počutiti udobno, ne sme nas ovirati med tekom in biti mora visoko funkcionalna. To pomeni, da je iz pravih materialov, ki odvajajo pot, in da je kljub pogostemu pranju še vedno v dobrem stanju. V MANI najdete različne tekaške majice (brez rokavov, s kratkimi ali dolgimi rokavi), ki vam bodo dobro služile.

Naj ima tekaška majica dolg rokav ali kratek rokav?

Poznamo seveda različne modele tekaških majic, vsak tekač zase ve, kaj mu najbolj ustreza. Običajno ima tekaška majica dolg rokav v hladnejših dneh, a nekateri tekači jih radi nosijo tudi pri višjih temperaturah, saj se radi popolnoma spotijo. Najbolj pogosta izbira so majice s kratkimi rokavi, ki jih pri nas dobite v različnih barvah in stilih. Ko udari vročina, pa so čedalje bolj popularne tekaške majice brez rokavov. Tekaška majica brez rokavov je odlična za tiste, ki ne marajo občutka stisnjenosti in omejenosti pod pazduho in opaznih linij zaradi zagorelosti od sonca.

Za moške in za ženske

MANA ponuja moška in ženska oblačila, ki so udobna, prijetna in lepa. Zagotovo boste našli tudi pravi kos zase. Vaša tekaška majica brez rokavov bo izvrstna ne le za tek, ampak tudi za sprehode, pohajkovanja in druge treninge. Odlično jo lahko skombinirate tudi z drugimi oblačili. Zakaj bi torej iskali tekaške majice po naročilu, če pri nas dobite ugodno prav to, kar potrebujete.

Odlikujejo nas odlične cene, ki se jim ne boste mogli upreti. Majice lahko dobite že od 7,99 evra dalje. Če izberete za tekaško majico dolg rokav ali kratek rokav, pri nas boste našli vse možnosti po najboljših cenah.

V MANI najdete tudi druga oblačila za aktivno živjenje, na primer športna oblačila za fitnes, pohodne kratke hlače in podobno. Naše trgovine najdete povsod po Sloveniji, najbolje da vam najbližjo poslovalnico poiščte na naši spletni strani. Odprti smo šest dni na teden, nekateri večji centri pa tudi v nedeljo. Obiščite nas in si izberite svojo tekaško majico in druga oblačila.

Tekaške jakna dolg rokavTekaška majica kratek rokav