Dekliška oblačila - bombažna majica nepogrešljiva

V trgovinah MANA so na voljo različna dekliška oblačila, ki bodo navdušila tako majhne deklice kot malo večja dekleta. Dekliška oblačila poleg kril, oblek in tunik vključujejo tudi dekliške hlače in majice, jopice in puloverje, jakne, plašče, spodnje perilo, nogavice in čevlje. Vsa dekliška oblačila so izdelana iz kakovostnih in skrbno izbranih materialov, zato so udobna in prijetna na otip.
Otroške majice predstavljajo izredno udobno oblačilo, ki omogoča prosto gibanje otrok med vsemi njihovimi dnevnimi aktivnostmi. Dekliška majica je največkrat narejena iz mešanice bombaža in poliestra, ker se med pranjem ne skrči in ne zbledi na soncu. Blago je namreč pomemben dejavnik, saj je od njega odvisno, kako bo dekliška majica izgledala, kako dolgo bo ohranila svoj videz in kako se bo prala. Otroci se namreč pogosto umažejo, zato je treba tako fantovska kot dekliška oblačila pogosto prati.
Dekliška majica je na voljo tako s kratkimi kot z dolgimi rokavi. Barve majic se večinoma živahne, dekliška oblačila pa pogosto krasijo tudi potiski z motivi risanih junakov. V ponudbi se nahaja tudi enobarvna dekliška majica, ki se tako kot ostale dekliške majice, lepo poda tako na hlače kot tudi na krilo.

UGODNE DEKLIŠKE HLAČE - MANA.EU

Dekliška majica - rozaDekliška oblačila - majicaRoza dekliške hlače

Dekliške hlače za vse priložnosti

Iščete udobne dekliške hlače? Zakaj ne bi izbrali mehkih, raztegljivih in udobnih pajkic ali legic, ki se lahko nosijo samostojno ali pa pod hlačami in krilom. Pogosta je tudi kombinacija s tuniko. V naši ponudbi dekliških hlač boste našli tudi vedno modne kavbojke, elegantne dekliške hlače za posebne priložnosti in športne hlače. Na izbiro so različni kroji in modeli, poleg dolgih hlač so na voljo tudi dekliške kratke hlače.

Dekliška oblačila kmalu zamenjajo ženska oblačila. Pestra ponudba zajema vse od spodnjega perila, kot so ženske spodnje majice, do jaken, bund in plaščev. Vsaka ženska pa za sproščen nočni počitek potrebuje tudi udobno krojeno in toplo spalno srajco oz. pižamo. Medtem ko je spalna srajca izdelana v enem kosu, je ženska pižama dvodelna.